آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
1بازدید

محکوم به اعدام پای چوبه دار به زندگی بازگشت

رئیس زندان ساوه گفت: صبح امروز و در آستانه سال نو با گذشت اولیای دم یک زندانی این زندان در زمان اجرای حکم اعدام به زندگی بازگشت.

رئیس زندان ساوه گفت: صبح امروز و در آستانه سال نو با گذشت اولیای دم یک زندانی این زندان در زمان اجرای حکم اعدام به زندگی بازگشت.

سیدصادق محدث سبزواری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: یک زندانی با مداخله دادستان، قاضی ناظر، رئیس و مسئولان زندان این شهرستان و با گذشت اولیای دم پای چوبه‌ دار از مرگ نجات یافت.

وی تصریح کرد: این اتفاق پس از حضور خانواده اولیای دم و مسئولان اجرایی و قضائی در زندان و در زمان اجرای حکم قصاص رخ داد.

رئیس زندان ساوه گفت: طی پیگیری و رایزنی‌های به عمل آمده این زندانی که به جرم قتل عمد مدت 10 سال در زندان به سر می‌برد و در آستانه اجرای حکم قصاص قرار داشت با رضایت بدون قید و شرط اولیای دم از مرگ نجات یافته و به زندگی بازگشت.

به گفته وی با تلاش مسئولان و مددکاران زندان‌های استان از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 14 نفر در زمان اجرای حکم قصاص با رضایت اولیا دم از مرگ نجات یافته و به زندگی بازگشته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.