آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
2بازدید

کلاهبرداری ۱۰ میلیارد تومانی فقط با ارسال پیامک‌

مردی که با ارسال پیامک‌های دروغین بیش از ۱۰ میلیارد تومان از خریداران خودروهای مدل بالا کلاهبرداری کرده بود در دام پلیس گرفتار شد.

مردی که با ارسال پیامک‌های دروغین بیش از ۱۰ میلیارد تومان از خریداران خودروهای مدل بالا کلاهبرداری کرده بود در دام پلیس گرفتار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، چندی پیش مرد جوانی با مراجعه به دادسرای دو تهران با تنظیم شکایتی عنوان داشت: چند وقت پیش پیامکی به دستم رسید مبنی بر فروش اقساطی خودروهای مدل بالا، من هم با این پیامک وسوسه شدم و تصمیم گرفتم که یک خودروی مدل بالا به صورت اقساطی بخرم.

شاکی ادامه داد: با این تصمیم به آدرس اعلام شده در پیامک رفتم. شرکت بزرگی بود و افراد زیادی برای خرید به آن شرکت مراجعه کرده بودند. برای همین مطمئن شدم و پیش قسط یک خودروی مدل بالا را پرداخت کردم.

وی افزود: قرار شد چند روز بعد خودرو را تحویل بگیرم. ولی وقتی چند روز تبدیل به چند ماه شد و هربار مدیر شرکت یک بهانه‌ای آورد، متوجه کلاهبرداری شدم و تصمیم به شکایت گرفتم.

با اعلام این شکایت موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت و تجسس‌ها در این خصوص آغاز شد.

در ادامه تجسس‌ها ماموران متوجه شدند که این شرکت کاغذی با ارسال پیامک‌های دروغین از بیش از 100 نفر کلاهبرداری کرده‌ و میلیارد‌ها تومان پول به جیب زده‌اند.

با این اطلاعات و اظهارات شکات، مدیر این شرکت خیلی زود دستگیر شد و تحت بازجویی قرار گرفت.

وی در حالی به این کلاهبرداری بزرگ اعتراف کرد که هنوز تحقیقات پلیس در خصوص زوایای پنهانی این پرونده ادامه دارد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.