آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
1بازدید

آخرین اخبار از طرح حمایت از آمرین به معروف

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان از طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر خبر داد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان از طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر خبر داد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدعلی طاهری با اشاره به جلسه عصر روز یکشنبه کمیسیون فرهنگی ادامه داد: انتخاب عضو ناظر مجلس بر شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری در دستور کار کمیسیون بود که طبق آیین نامه مجلس ما باید دو برابر تعداد اصلی را به صحن علنی معرفی کنیم.

وی ادامه داد: نفرات متقاضی از کمیسیون فرهنگی و سایر کمیسیون ها حدود 6 یا 7 نفر هستند که طبق اعلام قبلی متقاضی شدند و کمیسیون در همین راستا تصمیم گرفت از افراد متقاضی دعوت کند تا رزومه کاری آن ها در حضور این افراد بررسی شود.

نماینده مردم گرگان تصریح کرد: امروز به دلیل اینکه اطلاع رسانی لازم جهت حضور در کمیسیون به همه متقاضیان انجام نشده بود، این کار به جلسه بعدی کمیسیون و بعد از تعطیلات مجلس و سال جدید موکول شد.

طاهری خاطرنشان کرد: در ادامه، جلسه مشترک کمیسیون های فرهنگی و حقوقی جهت رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر برگزار شد که ایرادات وارده رفع شده و این طرح به جلسه علنی مجلس بازگردانده شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین گفت که به دلیل به حد نصاب نرسیدن حضور نمایندگان در ادامه جلسه، طرح صیانت از حجاب و عفاف که بنا بود مورد بررسی قرار گیرد به جلسه مشترک بعدی موکول شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.