عنایتی: منصوریان فاکتورهای موفقیت را دارد
کاپیتان فصل گذشته تیم فوتبال استقلال گفت: هر فردی که به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد باید مورد حمایت هواداران و پیشکسوتان این باشگاه قرار بگیرد.
رضا عنایتی در گفتوگو با تسنیم در مورد پیشنهاد رسمی استقلال برای جذب علیرضا منصوریان و اینکه برخی معتقدند این مربی در صورت آمدن به استقلال کار سختی دارد گفت: نمیدانیم چرا باید مدام از چالشها و سختیها حرف بزنیم و هیچکس نمیخواهد مثبت حرف بزند. ما میخواهیم همه چیز را سخت جلوه دهیم و با ناامیدی حرف بزنیم. چرا یک نفر از احتمال موفقیت منصوریان حرف نمیزند، چرا به این فکر نمیکنیم که او میتواند نتایج خوبی بگیرد تا یک مربی جوان و خوب به فوتبال ایران معرفی شود؟
او ادامه داد: منصوریان نتایج خوبی در نفت گرفت و مربیای است که اطلاعات خوبی دارد. او فاکتورهای موفقیت را دارد و الان هم میبینید که در خیلی از تیمهای معروف دنیا، مربیان جوان مشغول به کار هستند و نتیجه هم گرفتهاند. ما نباید ناامیدانه حرف بزنیم و دنبال خراب کردن جو استقلال باشیم. فعلا که سرمربی استقلال انتخاب نشده ولی هر فردی سرمربی استقلال شد، هواداران و پیشکسوتان باید او را حمایت کنند.
عنایتی در خصوص وضعیت خودش در باشگاه استقلال گفت: یک فصل دیگر قرارداد دارم ولی قبلا هم گفتهام که باید سرمربی انتخب شود تا ببینیم شرایط چگونه پیش خواهد رفت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.