آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
1بازدید

هماهنگی نهادها برای برگزاری انتخابات الکترونیک

وزیر کشور با اشاره به مراحل برگزاری انتخابات الکترونیک و لزوم هماهنگی با شورای نگهبان در مراحل مختلف اجرای آن، گفت: نظارت شورای نگهبان را در کنار خودمان خواهیم داشت و در این خصوص هماهنگی های خوبی صورت گرفته است.

هماهنگی نهادها برای برگزاری انتخابات الکترونیک
وزیر کشور با اشاره به مراحل برگزاری انتخابات الکترونیک و لزوم هماهنگی با شورای نگهبان در مراحل مختلف اجرای آن، گفت: نظارت شورای نگهبان را در کنار خودمان خواهیم داشت و در این خصوص هماهنگی های خوبی صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی عصر دوشنبه درباره پنجمین جلسه ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران افزود: ستاد انتخابات با مسوولیت معاونت سیاسی و به نیابت از بنده برگزار می شود و هر 3 جلسه بنده جلسه را اداره می کنم به دلیل اینکه هم مروری بر مصوبات داشته و هم پیگیر امور اجرایی باشم و در مورد موضوعاتی که در سطح وزیر لازم به بررسی و تصمیم گیری است، بحث شود.

وی در ادامه با بیان این که یکی از موضوعات بسیار بسیار مهم بحث الکترونیکی کردن انتخابات است گفت: موضوع انتخابات الکترونیکی یک فرایندی است که 25 مرحله دارد و در این جلسه درباره زیرساخت ها، تجهیزات مورد نیاز، نرم افزارها، آیین نامه ها، دستورالعمل ها ، آموزش ها و ثبت نام و شمارش آرا بحث و گفت و گو شد.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: تک تک این مراحل در فرآیند کلی با کارشناسان بررسی شد.

به گفته وزیرکشور ، انتخابات الکترونیکی امر خطیر و بسیار مهمی است که باید ملاحظات دقیقی در خصوص آن صورت گیرد و با سختگیرانه ترین روش این کار را اجرا کنیم چرا که درجه ریسک آن بالا است.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص دستگاه هایی که برای امر اخذ و شمارش آرا باید تهیه شود تعیین تکلیف شد که با کدام شرکت ها این کار را انجام دهیم و فرایند برگزاری و نظارت چگونه باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.