اعتراض دوباره هواداران پرسپولیس نسبت به یارگیری
تعدادی از هواداران پرسپولیس نسبت به یارگیری این باشگاه در فصل نقل و انتقالات و حضور اعضای غیر فوتبالی در هیات مدیره این تیم مقابل در باشگاه تجمع کردند.
به گزارش ایسنا؛ تعدادی از هواداران تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در مقابل ساختمان این باشگاه نسبت به یارگیری و حضور اعضای غیر فوتبالی در هیات مدیره این تیم اعتراض کردند.
در پی این اعتراض مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، مقابل در باشگاه آمد و آنها را دعوت به آرامش کرد. ماموران نیروی انتظامی برای ایجاد آرامش و جلوگیری از درگیری به محل تجمع آمدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
باسلام لطف کنید به این اقای مشاور برانکو یاداوری کنید زمانی شما توپرسپولیس بودید طعم جام جهانی رو حس کردید حالا ایراد از سیدجلال حسینی میکنید واقعا متاسفم به از دست دادنه سید .مرده سید از خیلی مدافها تو زمین بهتره
اینها مثل بیکارند هوادار نیستند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.