آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
0بازدید

کشور توان مقابله با پس‌لرزه اقتصادی را ندارد

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس، ایجاد بورس ارز را راهی برای افزایش تکانه های منفی اقتصادی خواند و تصریح کرد: عرضه ارز به بورس به بحران اقتصادی در شرایط کنونی دامن خواهد زد.

ابراهیم نکو درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت،با یادآوری پیشنهاد ایجاد بورس ارز در کشور، گفت:ایجاد این نوع بورس درشرایط کنونی اقتصاد کشور به صلاح نیست.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه عرضه ارز در بورس می تواند به نابه سامانی در بازار و فراز و فرودهای بسیار در آن منجر شود،افزود: درحال حاضر اقتصاد  کشور توان مقابله با پس لرزه های جدید اقتصادی و در نتیجه تبدیل آن به بحران را ندارد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه شرایط برای ورود ارز به بورس مناسب نیست، تصریح کرد: دولت باید برای سامان بخشی به بازار بورس و ایجاد ثبات نرخ ها در آن تلاش کند.

 

جلوگیری از بحران های اقتصادی ضرورتی انکار ناپذیر است

وی با بیان اینکه جلوگیری از بحران های اقتصادی ضرورتی انکارناپذیر است،گفت: عرضه ارز به بورس به بحران اقتصادی در شرایط کنونی دامن خواهد زد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه دستگاه های مسئول باید برای بازگشت آرامش به بازار ارز تلاش کنند،تاکید کرد:ارایه ارز در بورس راهکاری است که نه تنها به رفع معضلات این حوزه کمک نمی کند بلکه به بیشتر شدن مشکلات آن می انجامد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛چندی پیش پیشنهاد ایجاد بورس ارز برای پایان دادن به نابه سامانی این بازار مطرح شده بود./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.