آخرین خبرپشت پرده یک اتهام تاریخی؛اولین متهم مذاکره با آمریکا در اوایل انقلاب چه کسی بود؟
3بازدید
۰

پیشروی مزدوران سعودی در عدن دروغ محض است

تبلیغات رسانه های وابسته در مورد پیشروی سعودی ها در عدن دروغ محض است و نیروهای ما روز گذشته توانستند زمام امور را به دست گرفته و حملات مزدوران سعودی را دفع کنند.

«محمد عبدالسلام» سخنگوی رسمی جنبش انصار الله گفت: تبلیغات رسانه های وابسته در مورد پیشروی سعودی ها در عدن دروغ محض است و نیروهای ما روز گذشته توانستند زمام امور را به دست گرفته و حملات مزدوران سعودی را دفع کنند.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری حضارم نت، عبدالسلام در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشت: تحولات عدن از سه شنبه گذشته تاکنون به هیچ وجه نیروهای مقاومت مردمی را غافلگیر نکرد و نیروهای مقاومت مردمی توانستند شمار زیادی از رهبران تروریست ها ومزدوران عربستانی در عدن را کشته و شماری دیگر را به اسارت بگیرند.

وی افزود: تحولات عدن نشان داد مزدوران عربستانی و تروریست های القاعده هیچ جایگاه مردمی نه درعدن ونه هیچ جای دیگر از خاک یمن ندارند و تبلیغات رسانه های وابسته به دشمن ( سعودی ها) درباره پیشروی آنها در عدن دروغ محض است .

عبدالسلام ادامه داد:اهالی یمن امروز متجاوزان را به خوبی شناخته ودانستند که آنها نمی توانند هیچ گونه پیشروی در این منطقه داشته باشند و همراهی عربستان در بمباران این مناطق نیز نتوانست توطئه های آنها را عملی سازد.

وی با تقدیر از شجاعت نیروهای مقاومت مردمی یمن متشکل از ارتش وکمیته های مردمی گفت: هدف آنها چیزی جز دفاع ودفع تجاوز دشمن و تروریست های القاعده و داعش نیست.

عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه به جز عمان به همراهی آمریکا از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای را علیه یمن آغاز کرد تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن انقلابیون یمنی که امنیت شهرهای یمن را تامین می کنند، جلوگیری کند.

بر اثر این حملات تاکنون بیشتر تاسیسات زیربنایی، خدماتی، بیمارستان ها، مدارس و خانه های مردم یمن ویران و هزاران یمنی از جمله صدها زن و کودک کشته و یا مجروح شده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.