آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
6بازدید

بخش تولید در انتظار توجه سیستم بانکی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای اسلامی با بیان اینکه بخش تولید در انتظار سیستم بانکی و دولت است، گفت: بانک مرکزی همیشه تحت تاثیر سیاست‌های افراط و تفریطی دولت ها بوده، نتوانسته استقلال خود را به دست آورد و وظیفه اش را به خوبی انجام دهد،

عیسی امامی درگفت و گو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه دراقتصاد کلان وبرنامه ها دولت ملزم به رعایت سهم بخش خصوصی شده است، گفت: دولت باید ریسک های بخش خصوصی را شناسایی و میزان آن را کاهش دهد، تا در تلاطم و تنش های اقتصادی از چرخه خارج نشوند.

اختصاص یافتن سهمی از هدفمندی یارانه ها به بخش خصوصی

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی برای فعال شدن و تامین نیازمندی های خود به منابع و نقدینگی نیاز دارد، افزود: منابع مورد نیاز در اختیار سیستم بانکی است و چون نرخ سود بانکی بسیار زیاد است،تسهیلات دریافتی برای تولید کننده  گران تمام شده و این سبب افزایش قیمت تمام شده تولید کالا می شود.

 امامی با بیان اینکه دولت باید نسبت به تامین منابع بخش خصوصی حساسیت بوده و سهمی از هدفمندی یارانه ها را به آن اختصاص دهد، ادامه داد: نکته حائز اهمیت دیگر اینکه بازار مصرف تولیدات آنها باید در داخل و خارج تامین شود، تولیدات زمینه افزایش صادرات را فراهم کند، پرداخت سهم مشوق های صادراتی به موقع صورت گیرد، و از این طریق سهم درآمدهای ارزی کشور ارتقا یابد تا موجبات تشویق بخش خصوصی شکل گیرد.

بانک مرکزی تحت تاثیر سیاست های افراط و تفریطی دولت ها

وی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی همیشه تحت تاثیر سیاست‌های افراط و تفریطی دولت ها بوده، نتوانسته استقلال خود را به دست آورد و وظیفه اش را به خوبی انجام دهد، تصریح کرد: هرچه گردش پولی بیشتر، نقدینگی کنترل شده و در مسیر صحیح قرار گیرد، موفقیت بیشتری نصییمان می شود،میزان بهره وری در کشور پایین است و باید سعی و تلاش در جهت تکمیل زنجیره های پولی انجام شود.

عضوهیئت رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید سیاست‌های پولی کشور منسجم باشد و تصمیمات اجرایی شود،اظهارداشت:بخش تولید تشنه توجه شبکه بانکی و دولت است که اگر به دادشان نرسند با توجه به شرایط نامناسب و افزایش حجم میزان چک های برگشتی شرایط نامناسب تر از گذشته می شود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.