آخرین خبرادعای تازه ترامپ در مورد حمله به ایران
1بازدید
۰

نجات از مرگ حتمی در سقوط پراید به دره چالدران

دراین حادثه که صبح امروز در 15 کیلومتری جاده چالدران به خوی اتفاق افتاد یک دستگاه سواری پراید با 5 نفر سرنشین ناگهان از مسیر منحرف و به دره 50 متری سقوط کرد.

سرنشینان خودرو سقوط کرده به دره 50 متری در چالدران از مرگ حتمی نجات یافتند.

به گزارش تابناک آذربایجان غربی به نقل از خبرگزاری صداوسیما، دراین حادثه که صبح امروز در 15 کیلومتری جاده چالدران به خوی اتفاق افتاد یک دستگاه سواری پراید با 5 نفر سرنشین ناگهان از مسیر منحرف و به دره 50 متری سقوط کرد.

فرمانده پلیس راه ماکو با بیان اینکه تمامی سرنشیان در داخل خودرو گرفتار شده بودند افزود: با تلاش عوامل امداد و نجات هلال احمر ، فوریت‌های پزشکی 115 و رانندگان و مسافران خودروهای دیگر تمامی سرنشیان داخل خودرو نجات داده شدند.

سروان اسماعیل زاده افزود: در این حادثه فقط 2 نفر از سرنشینان به علت شکستگی دست به بیمارستان شهید بهشتی چالدران انتقال داده شدند و بقیه در سلامت کامل هستند.

وی علت این حادثه را بی احتیاطی از سوی راننده پراید به علت تخطئی از سرعت مطمئن و ناتوانی کنترل خودرو در سر پیچ عنوان کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.