آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
8بازدید

حمله پلنگ ها و خوکهای وحشی در گچساران

رئیس محیط زیست گچساران از حمله دو قلاده پلنگ به دو رأس اسب و گاو در یکی از روستاهای این شهرستان خبرداد.

رئیس محیط زیست گچساران از حمله دو قلاده پلنگ به دو رأس اسب و گاو در یکی از روستاهای این شهرستان خبرداد.

به گزارش تابناک کهگیلویه وبویراحمد، عبدال دیانتی نسب صبح سه شنبه به خبرنگاران گفت: بر اثر حمله دوقلاده پلنگ در منطقه «دلی گناوه لری» و «قلات خامین» یک راس اسب و گاو تلف شدند.

وی بیان کرد: این دو روستا در حوالی منطقه حفاظت شده خامین شهرستان گچساران قرار دارند.

دیانتی نسب اظهار داشت: روستاییان این منطقه تلف شدن اسب و گاو خود را به همراه مدارکی به این اداره گزارش دادند که پس از بازدید کارشناسان و مامورین یگان حفاظت از صحنه صحت و سقم گزارش و علت تلف شدن توسط کارشناسان مورد بررسی و تائید قرار گرفت.

وی بیان کرد: خوشبختانه از طرف دامداران خسارت دیده آسیبی به گونه مذکور وارد نشده و آنها با مراجعه به این اداره از طریق قانون پیگیر مسائل و جبران خسارت خود هستند.

دیانتی همچنین به حمله خوکهای وحشی به مزارع ذرت یکی از کشاورزان این شهرستان اشاره کرد و گفت: به هفت هکتار از مزارع ذرت این کشاورز در روستای «هفت چشمه لیشتر» خسارت وارد شده است.

وی بیان کرد: محیط زیست در صورت وقوع چنین حوادثی آماده پرداخت خسارت است و کشاورزان و دامداران نباید به دنبال انتقام باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۷:۱۰

افرین به این مردم فهیم و با مسولیت و درود بر مسولین محترم که با خوشرویی اماده پرداخت خسارت هستند

رضا۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۷:۰۲

علت حمله به حیوانات اهلی نتیجه کم شدن حیوانات وحشی و نبود غذاست. برای احتمال زمستان سخت سال جاری آماده عذا دهی به جانوران وحشی گوشتخوار و گیاه خوار باشید لطفا

شکارچی قوی۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۶:۳۵

حسابشون رو میرسم

نادری۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۸:۲۵

شاید شوخی کردی! امیدوارم شوخی کرده باشی!

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۵:۵۴

متاسفانه برخی افراد با نابود کردن زیستگاه حیوانات و نیز شکار بی رویه حیواناتی که خوراک پلنگ هستند مانند کل و بز،خرگوش و غیره؛ سبب گرسنگی شدید پلنگ در طبیعت شده اند و پلنگ هم از سر ناچاری به دام های اهلی حمله می کند وگرنه حیوانات وحشی تا می توانند از انسان ها دوری می کنند.
برای جلوگیری از ورود گراز به زمین های کشاورزی، می توان پیرامون زمین ها فنس هایی به ارتفاع نیم متر کشید.
در پایان از سازمان محیط زیست خواهشمندم هر چه زودتر خسارت این کشاورزان عزیز را پرداخت نماید.

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۵:۱۲

فکر کنم درستش حمله پلنگها به خوکها باشه ......کارشناسان .منطقه را بررسی کنن.....نتیجه را تو همین سایت خراب شده منتشر کنن(مسئول این نابسامانی را)

فریدون۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۵:۱۱

هفت هکتار میدونید چقدر میشه ؟؟؟ یعنی دو تا خوک هفت هکتار مزرعه رو از بین بردند ؟؟ هفتاد هزار متر لاقل یک گله 1000 تایی خوک میخواهد .

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۵:۱۰

خوك وحشي!!! منظورتان گراز است؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۵:۰۸

افرين به اين كشاورزها زحمتكش و عاشق طبيعت وحش وطن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.