آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
5بازدید

بررسی مشکلات مجتمع دیباانرژی گرمسار

رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس با بیان اینکه باید قانون رفع موانع تولید سریعا اجرایی شود، گفت:مجتمع دیبا انرژی گرمسار که متشکل از 8 کارخانه است، به دلیل برخی از ناهماهنگی‌ها در دو وزارتخانه هنوز به بهره برداری نرسیده است.

غلامرضا کاتب درگفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،‌ درباره نشست مشترک فراکسیون اشتغال و تولید مجلس با وزیر صنعت،معدن و تجارت گفت:دراین جلسه روی ضرورت اتمام پروژه‌های نیمه تمام صنعتی تاکید شد.

نماینده مردم گرمسار درمجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از نکات مهم درنشست مذکور بحث توجه به مجتمع دیبا انرژی در گرمسار بود که در این مجتمع برای احداث 8 کارخانه سرمایه‌گذاری صورت گرفته، اما به دلیل وجود مسئله بین سازمان گسترش و نوسازی و وزارت دفاع تاکنون مجتمع فعالیت خود را آغاز نکرده، این در حالی است که باید در سال گذشته مجموعه افتتاح می‌شد.

کاتب افزود: درصورت تعامل و هماهنگی بین وزارتخانه‌های صنعت و دفاع، روند توسعه مجتمع دیبا انرژی در حدود 6 ماه به پایان خواهد رسید و پروژه افتتاح می‌شود که این موضوع در نشست به اطلاع وزیر صنعت رسید تا زمینه تسریع در بهره‌برداری کارخانه‌ها و اشتغال زایی فراهم شود.

رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس افزود:باید قانون اجرای رفع موانع تولید سریعا اجرایی شود تا شرایط رکودی کشور رفع شود،البته باید مسائل مربوط به مالیات بر ارزش افزوده و اخذ مالیات نیز شفاف شود./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.