آخرین خبرنخستین زن فلسطینی نماینده نیویورک شد
1بازدید

جریمه شرکت آمریکایی به اتهام معامله با ایران

یک شرکت فناوری آمریکایی به بهانه معامله با ایران به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

یک شرکت فناوری آمریکایی به بهانه معامله با ایران به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش مهر به نقل از وال استریت ژورنال، شرکت آمریکایی تولیدکننده محصولات آی تی به اتهام ارتباط با کشورهای ایران و سوریه به پرداخت جریمه محکوم شد.

شرکت باراکودا که فعالیت اصلی آن تولید محصولات آی تی و محصولات شبکه است از سوی دولت آمریکا محکوم به پرداخت ۱/۵ میلیون دلار جریمه شد.

ارتباط با شرکت های ایران، سودان و سوریه اتهام اصلی این شرکت آمریکایی اعلام شده است. با وجود توافق هسته ای، هنوز آمریکا تحریم های خود علیه شرکت ها به خاطر معامله با ایران را اجرا می کند.

این شرکت آمریکایی و یکی از شرکت‌های تابعه آن در انگلیس، به بهانه فروش نرم‌افزارها و محصولات اینترنتی بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ به سوریه، ایران و سودان هدف تحریم واقع شده است.

آمریکا می گوید یکی از وعده هایش بعد از اجرای برجام برداشتن تحریم های علیه شرکت های آمریکایی برای معامله با ایران است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.