آخرین خبرورود پهپادها به حریم هوایی ناتو؛ زنگ خطر تازه برای پدافند اروپا
2بازدید

ارمنستان پنجشنبه را عزاي عمومي اعلام کرد

«سرژ سرکيسيان»، رئيس جمهوري ارمنستان در پي سقوط هواپيماي مسافربري کاسپين ايران که شماري از شهروندان ايراني و ارمني در اين حادثه جان خود را از دست داده اند ، روز پنجشنبه را در اين کشور عزاي عمومي اعلام کرد.

به گزارش ايرنا از مسکو، بخش مطبوعاتي رياست جمهوري ارمنستان اعلام کرد: در حادثه سقوط هواپيماي مسافربري در ايران شماري از اتباع ارمنستان نيز کشته شدند.

شبکه تلويزيوني «زويوزدا» روسيه گفت: بر اثر سقوط هواپيماي مسافربري توپولف شرکت کاسپين ايران، 168 نفر از سرنشينان و خدمه هواپيما جان باختند.

اين منبع همچنين افزود: يک گروه از کارشناسان کميته هواپيمايي دولتي روسيه که مقر آن در مسکو است، براي تحقيق در باره علت اين سانحه هوايي راهي تهران شد.

براساس گزارش ديگري، سفارت جمهوري اسلامي ايران در ارمنستان در اطلاعيه‌اي با ابراز تاسف و تاثر از بروز اين سانحه دلخراش هوايي، به بازماندگان و بستگان قربانيان حادثه تسليت گفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۲:۴۹

هواپیمای ایرانی با 90 درصد مسافر ایرانی سقوط می کند. دولت و صدا و سیمای ایران که بی خیال موضوع هستند. رئیس جمهور ایران به مشهد می رود. در آنسو رئیس جمهور ارمنستان عزای عمومی اعلام می کند و سفرش را لغو می کند و به ایروان باز میگردد. آفرین به این دولت و این نظام که ارزشی برای مردمش قائل نیست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۲:۳۹

آنها بخاطر حداکثر 10 تا هموطناشان یک روز عزای عمومی اعلام می کنند ما بخاطر 150 نفر هموطنان چی؟ واقعا خون هموطنان ما چقدر برای دولتمردان ارزش دارد؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۲:۱۶

قابل توجه بعصی ها!

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۲:۰۹

متاسفم که در ایران یک نشان سیاه هم در سیما گذاشته نشد چه برسد به عزای عمومی

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۱:۵۳

ايران هم عزاي عمومي اعلام كرده است؟؟!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۱:۰۱

چه می کشند خانواده این عزیزان خدا بهشان صبر بدهد در حالی که احمدی نژاد برای خانم مصری سوگوار است و خواستار سوگواری جهانی عزیزان ایرانی را نمی بیند

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۰:۵۹

نمی دونم دولت چرا عزای عمومی اعلام نمی کنه؟168نفر هموطن کشته شده دیگه باید چی بشه که عزای عمومی اعلام بشه؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۰:۵۲

چطور ما به شما اعتماد کنیم وقتی مرگ هموطن های ما برای شما عادی است بیشتر کشته شده ها ایرانی هستند ولی ارمنستان عزای عمومی گرفته ولی تلویزیون ما فیلم کمدی پخش می کنه و مثل یک خبر خیلی عادی با آن برخورد می کنه !

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۰:۳۶

توي ماهواره كانالي كه مدام آهنگ پخش ميكنه گوشه تصويرش 2روزه كه نواره سياه زده وزير نويس ميكنه و به خانواده شان تسليت ميگويد. تلوزيو ن دولتي انگار كه هيچ اتفاقي نيافتاده .موزيك پخش ميكنه .مجري هايش ميآيند قهقهه ميزنندو... نمايندگان مجلس بايد بدانند كه نمايندگي به حقوق ... سر ماه ختم نميشه .زير 150نفر يا بيشتر ايراني پر پر شدند مسئولين چي كار ميكنند؟ اگه بچه هاي خودتون تو هواپيما بود بي خيال بودين. ارمنستان 1 روز عزاي عمومي اعلام كرده .همه مسئولينش تسليت گفتند. دست از كار كشيدند. حالا ما دنبال اما واگرها هستيم . هواپيما سقوط كرده نيم ساعت نشده كه از طرف ارمنستان گفتند كه يكي از موتورها آتش گرفته مسئولين ما هنوز نميدانند كه چه اتفاقي افتاده.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۵ ۱۰:۱۹

ايران هنوز يادش نيومده عزاي عمومي اعلام كنه .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.