آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
0بازدید
۰

سازمان لیگ اعلام کرد؛ قرارداد رحمتی با استقلال رسمی نیست

رئیس کمیته نقل و انتقالات لیگ برتر می‌گوید قرارداد مهدی رحمتی از نظر سازمان لیگ رسمیت ندارد و این قرارداد باید در مدت و موعد مقرر امضا شود.

سازمان لیگ اعلام کرد؛ قرارداد رحمتی با استقلال رسمی نیست
سازمان لیگ اعلام کرد قرارداد رحمتی با باشگاه استقلال رسمیت ندارد.
به گزارش تابناک ورزشی، روز گذشته خبری در مورد تمدید قرارداد سه ساله استقلال با رحمتی منتشر شد که البته این موضوع با توجه به در پیش بودن 9 بازی دیگر غیر منطقی به نظر می‌رسید.
حالا سازمان لیگ هم نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و از غیر قانونی بودن این قرارداد خبر می‌دهد. 
شهبازی رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ در مورد عقد قرارداد سه ساله سیدمهدی رحمتی با استقلال که روز گذشته امضا شد گفت: این قرارداد می‌تواند از نظر داخلی و باشگاهی معتبر باشد اما برای رسمی شدن مدت قرارداد از نظر سازمان لیگ فقط قراردادهایی رسمیت دارند که در ابتدای فصل یا نیم‌فصل به ثبت برسند. خارج از این دو مقطع افزایش یا کاهش مدت قرارداد بازیکنان رسمیت ندارد زیرا مدت قرارداد نمی‌تواند در طول فصل کم یا زیاد شود. فقط مبلغ قرارداد می‌تواند کم و زیاد شود البته بدون آنکه مدت قرارداد تغییر کرده باشد. بنابراین قرارداد جدید مهدی رحمتی با باشگاه استقلال از نظر این سازمان رسمیت ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.