آخرین خبرعکس: گودال مرگ در فلوریدا
6بازدید
۰

وزیران خارجه ترکیه و آذربایجان رامسر را ترک کردند

وزیران خارجه آذربایجان و ترکیه رامسر را به مقصد کشورهای‌شان ترک کردند.

وزیران خارجه آذربایجان و ترکیه رامسر را به مقصد کشورهای‌شان ترک کردند.

به گزارش ایسنا، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه و المار ممدیاروف، وزیر خارجه آذربایجان پس از پایان چهارمین نشست مشترک وزیران خارجه ایران، آذربایجان و ترکیه که در بام رامسر برگزار شده بود، این شهر را به مقصد آذربایجان و ترکیه ترک کردند.

بر اساس این گزارش، عصر امروز چهارمین نشست مشترک وزیران خارجه سه کشور یاد شده برگزار شد و قرار شد نشست بعدی در آذربایجان برگزار شود.

در این نشست دو سند مورد توافق و تاکید مقامات سه کشور شرکت کننده قرار گرفت که یکی از این اسناد بیانیه پایانی این نشست بود و هم‌چنین سند برنامه مشترک کاری دو سال آینده نیز از دیگر سندهایی بود که در این نشست مورد توافق طرف‌ها قرار گرفت.

سه کشور تصمیم گرفتند که برای اجرایی کردن مصوبات و تصمیمات خود کمیته دائمی راهبری در سطح معاونان سیاسی وزیران خارجه تشکیل دهند.

به گزارش ایسنا هم‌چنین قرار است محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان روز پنج‌شنبه به باکو سفر کند و در اولین نشست مشترک وزیران خارجه ایران، آذربایجان و روسیه شرکت کند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.