آخرین خبرشارژ کالابرگ مرحله جدید برای این گروه‌ها از فردا
3بازدید
۱

تصاویر غم‌انگیز از زباله‌دانی آزادی پس ازداربی

در حالی که از یک ماه قبل از بازی پرسپولیس و استقلال کمپین هایی بابت روز پاک در ورزشگاه آزادی ایجاد شده بود وتا بعد از بازی ورزشگاه را پاکیزه تحویل مسئولان ورزرشگاه دهند هرگز این اتفاق نیفتاد که هیچ بلکه صحنه های تاسف باری بعد از بازی خلق شد.

دربی 82 پایتخت یک نقطه تاریک داشت، اتفاقی که همانند قبل باز هم تنها برای آن می‌توان افسوس خورد، آهی سرد کشید و هیچ نگفت که چرا خود ما هم برای خودمان خوب نمی‌خواهیم.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که از یک ماه قبل از بازی پرسپولیس و استقلال کمپین هایی بابت روز پاک در ورزشگاه آزادی ایجاد شده بود و مدیران دو باشگاه سرخابی در بیانیه ای مشترک از این روز حمایت کرده و از هواداران خود خواستند تا زباله های خود را در کیسه های زباله بریزند و بعد از بازی ورزشگاه را پاکیزه تحویل مسئولان ورزرشگاه دهند هرگز این اتفاق نیفتاد که هیچ بلکه صحنه های تاسف باری بعد از بازی خلق شد.

دیروز آزادی باز هم شاهد رفتاری ناپسند از سوی هزاران هو‌اد‌ا‌رش بود، باز هم زباله تنها خلعتی بود که بر تن آزادی و سکوهایش به ارمغان آوردیم، ای کاش حال که مسئولان ورزشی به فکر ما نیستند و خبری از صندلی و سطل زباله در گوشه گوشه ورزشگاه نیست، کمی خودمان دلمان برای داشته‌هایمان بسوزد.

تصاویر غم‌انگیز از زباله‌دانی آزادی
تصاویر غم‌انگیز از زباله‌دانی آزادی
تصاویر غم‌انگیز از زباله‌دانی آزادی
تصاویر غم‌انگیز از زباله‌دانی آزادی
تصاویر غم‌انگیز از زباله‌دانی آزادی

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۳۹۵/۰۱/۲۸ ۱۵:۴۴

یک بار هم شده زشتی عمل تماشاگران را به خودشان باید نشان داد اینها میریزند ومیروند پشت سرشان را هم نگاه نمیکنن پس این بار نتیجه رفتار گذشته شان را پیش رویشان قرار دهید شاید ببینند که با آزادی چه کردند بهتر است بدانند که پاکیزگی شایسته ترین خلعت آزادی است!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.