آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
0بازدید
۰

بعد از حملات سایبری اخیر؛

بانک‌های آمریکایی امنیت سوئیفت را موشکافی می‌کنند

در پی حملات سایبری در بنگلادش و ویتنام که شامل درخواست‌های انتقال جعلی بود، بانک‌های بزرگ آمریکایی از امنیت شبکه پیام‌رسانی سوئیفت مراقبت می‌کنند.

در پی حملات سایبری در بنگلادش و ویتنام که شامل درخواست‌های انتقال جعلی بود، بانک‌های بزرگ آمریکایی از امنیت شبکه پیام‌رسانی سوئیفت مراقبت می‌کنند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز، بر اساس گزارش وال‌استریت ژورنال، در میان پرسش‌هایی در خصوص شکاف در دو بانک آسیایی، جی‌پی‌مورگان دسترسی برخی از کارمندان خود را به سوئیفت محدود کرد.

این عمل تنها به خاطر نگرانی‌ آسیب‌پذیری جی‌پی‌مورگان به سوئیفت مربوط نبوده بلکه بخشی از سیاست این بانک برای بازبینی دسترسی کاربران به سیستم‌های مشخص پس از انتشار خبرهایی در خصوص تهدید امنیتی بوده است.
 
در خبری جداگانه، خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد در پی حملات سایبری اخیر به این سیستم، بانک‌های بزرگ آمریکا خواستار آن هستند که سوئیف امنیت خود را تقویت کند. برخی از بانک‌های آمریکایی از سوئیفت خواستند تا پاسخی سریع در خصوص شکاف‌های اخیر ارائه دهند و در صورت توان به امنیت سیستم‌های بانکی کمک کند. 
 
برخی از بانک‌های آمریکایی انتظار دارند سوئیفت راه حلی فنی برای کاهش خطر حملات بیشتر ارائه دهد. هفته گذشته بانک تین فونگ ویتنام فاش کرد، کدهای سوئیفت دست کم هفت بانک بین‌المللی برای حمله سایبری در یک بدافزار نوشته شده بود.

بانک صنعت و تجارت چین، بانک میتسوبیشی توکیو، یونی‌کردیت، بانک ANZ، بانک اورسیز سنگاپور، کوکمین‌بانک کره‌جنوبی و بانک میزوهوی ژاپن، هفت بانکی بودند که کد بدافزار هک سوئیفت برای آنها نوشته شده بود.

آشکار شدن فهرست بانک‌های در معرض حمله نشان داد که حمله‌کنندگان تنها روی بانک‌های کوچک در کشورهای در حال توسعه تمرکز نکردند. با این حال سخنگوی سوئیفت از اظهار نظر در خصوص این گزارش‌ها خودداری کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.