آخرین خبرادعای تازه ترامپ در مورد حمله به ایران
1بازدید
۰

دعوای زنانه در گیلان به اینستاگرام کشید

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گیلان از شناسایی و دستگیری عامل ایجاد صفحه غیر اخلاقی علیه شهروند گیلانی در اینستاگرام خبر داد.

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ «محمدخانی» با اعلام این خبر گفت: در پی ارجاع یک فقره پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت به دادخواهی خانم جوان گیلانی مبنی بر ساخت صفحه غیر اخلاقی علیه وی در اینستاگرام، موضوع به صورت ویژه در دستورکار پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود:با پی جویی های فنی و پلیسی، عامل ایجاد صفحه غیر اخلاقی علیه شهروند گیلانی در اینستاگرام شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در رشت دستگیر شد .

سرهنگ محمدخانی اظهار داشت: با توجه به ادله دیجیتال کشف شده، متهم که خانمی 21 ساله اهل و ساکن رشت بود، به بزه انتسابی خود و اینکه با ایجاد صفحه غیر اخلاقی و نسبت دادن مطالب ناروا و انتشار مطالب موهن علیه شاکیه در اینستاگرام قصد هتک حیثیت کردن او را داشته اعتراف و انگیزه خود را از این کار انتقامجویی و تسویه حساب شخصی عنوان کرد و پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت گردید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.