آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
2بازدید
۱۰

واکنش ایران به مصادره اموالش توسط کانادا

سخنگوی وزارت خارجه ایران در موضعگیری درباره حکم دادگاه عالی ایالت اونتاریو کانادا گفت: اقدام دولت کانادا مغایر با ادعای عادی سازی روابط دو کشور و جبران سیاست های افراطی دولت پیشین این کشور است.

سخنگوی وزارت خارجه ایران در موضعگیری درباره حکم دادگاه عالی ایالت اونتاریو کانادا گفت: اقدام دولت کانادا مغایر با ادعای عادی سازی روابط دو کشور و جبران سیاست های افراطی دولت پیشین این کشور است.

به گزارش ایرنا، حسین جابری انصاری درموضع گیری حکم دادگاه عالی ایالت اونتاریو کانادا افزود: بر اساس اخبار منتشره دیوانعالی ایالت اونتاریو کانادا با صدوریک رای سیاسی، براساس ادعاهای بی اساس در مورد به اصطلاح حمایت ایران از گروههای تروریستی، حکم توقیف 13 میلیون دلار از اموال ایران را تایید کرده است. جمهوری اسلامی ایران این اقدام را گامی جدید در مسیر سیاست های خصمانه دولت افراطی گذشته کانادا می داند که با رای مردم ساقط شد.

وی ادامه داد: شناسایی و اجرای آراء سیاسی و غیابی صادره ازسوی محاکم آمریکایی که در دیوانعالی ایالت مذکور کانادا مورد تایید قرار گرفته است، مغایر با تعهدات بین المللی دولت کانادا وفق اصول و قواعد شناخته شده حقوق بین الملل در مورد مصونیت قضایی دولتها و اموال آنها است.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: از منظر سیاسی نیز این اقدام مغایربا ادعای دولت جدید کانادا مبنی برتمایل به عادی سازی روابط دو کشور و جبران سیاست های افراطی دولت پیشین کانادا است.
جابری انصاری گفت: از این رو همانگونه که قبلا در گفت وگو با مقامات کانادایی تصریح گردیده، مجددا تاکید می شود هرگونه عادی سازی روابط دیپلماتیک دو کشور مستلزم بازنگری اساسی در سیاست های افراطی و نادرست گذشته دولت کانادا از جمله در زمینه نقض مصونیت قضایی دولت ایران است.

وی تاکیدکرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن مردود دانستن رای دیوانعالی ایالت اونتاریو و یادآوری مسئولیت بین المللی دولت کانادا در حفاظت از اموال ایران در آن کشور، تاکید می کند عدم رعایت تعهدات یاد شده موجبات مسئولیت بین المللی دولت کانادا را فراهم آورده و ایران حق خود در زمینه اتخاذ اقدامات لازم جهت احقاق حقوق قانونی خود از جمله در ارتباط با جبران خسارات وارده احتمالی را محفوظ می دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین۱۳۹۵/۰۳/۲۳ ۱۲:۴۲

مگر وزارت خارجه و قوه قضائیه در مورد ضبط دارایی های ایران در آمریکا چه کار کردند که انتظار دارند این اعمال از سوی کشورهای دیگر تکرار نشود

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۳ ۰۹:۰۶

پس دستاوردهای برجام و برگشتن به جامعه جهانی و از بین بردن ایران هراسی و ... چه شد؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۳ ۰۸:۴۰

آقا یک وکیل زبده تو وزارت خارجه که نذاره حق و حفوف ملتمان پیمال کنند پیدا نمی شه؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۳ ۰۱:۲۷

چه بهتر!

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۳ ۰۰:۰۸

ترسیدم

یک ایرانی متعصب۱۳۹۵/۰۳/۲۲ ۲۲:۳۸

با سلام من هم این اقدام دولت کانادا را در زمینه واهی مصادره اموال ایران در زمینه های حوادثی که در جهان اتفاق می افتد در حالی که کشورهایی چون عربستان سعودی ُ رژیم اشغالگر قدس ُ خود دولت متجاوز آمریکا و همپیمانانش در تمامی این ترورها و کشتن انسان های بیگناه نقش اساسی و عمده را ایفا می کنند محکوم کرده و بعنوان یک ایرانی از قوای سه گانه درخواست برخورد جدی با این دزدی اشکار اموال و پولهای مردم ایران را خواستارم والسلام

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۲ ۲۲:۲۳

عزت پاسپورت ایران و روابط دوستانه دیگه بهتر از این نمیشه

عباس لطیفی۱۳۹۵/۰۳/۲۲ ۲۲:۱۵

قابل توجه آقای دکتر ظریف و دیپلماتهای ایران

سيد۱۳۹۵/۰۳/۲۲ ۲۲:۰۱

دايما اموال ايران و ايرانى كه بايستى درجهت بهروزى مردم اين سرزمين مصرف گردد يا خرج جيبوتى و كمور وسودان مى شود كه به ما بخندند و يا به حماس داده مى شود كه صدام را سيدالشهدا و اسد را كه ما اين همه پاى او ايستاده ايم غير قابل قبول بنامد و يا به دلا يل مختلف مصادره مى شود و ان وقت عكس العمل ما....

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۲ ۲۱:۵۲

پس این همه تو قوه قضاییه وبخش حقوقی وزارت خرجه چه میکنند که خارجی ها به لطایف الحلل اموال ملت بیچاره را بخاطر عملیات تروریستی داردودسته های خارجی که مارا متهم بحمایت از انها میکنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.