آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
1بازدید

هشدار احمدی نژاد در مراسم معارفه لاریجانی

احمدی‌نژاد با بیان این‌که " باید برای اجرای عدالت اولویت‌بندی شود" تصریح کرد: کسی تردید ندارد که اگر در جامعه صاحبان قدرت به پای میز محاکمه کشیده شوند، پایین‌دستی‌ها جرات تخلف نخواهند داشت.

احمدی‌نژاد با حضور در مراسم تودیع و معارفه‌ رییس‌ قوه قضاییه، آیت‌الله هاشمی شاهرودی را فردی خلاق، دلسوز و به‌روز توصیف و تاکید کرد: ایشان خدمات فراوانی را در سمت رییس قوه قضاییه به ملت ایران کرده‌اند. در طول سال‌هایی که بنده در خدمت‌شان بودم نیز از نظرات‌شان استفاده کرده‌ام.

به گزارش ایسنا وی با بیان این‌که " عدالت، فلسفه‌ تشکیل حکومت اسلامی و احیاگر انسانیت انسان‌هاست" خاطرنشان کرد: عدالت نقطه‌ آغاز کمال انسان است، برخلاف تصور بعضی‌ها که فکر می‌کنند جامعه بشری در قله باید به عدالت برسد، عدالت دامنه است.

وی اجرای عدالت را ضامن شکوفایی حقیقت انسان‌ها دانست و ادامه داد: بدون اجرای عدالت امنیت برقرار نمی‌شود و آبادانی حقیقی اتفاق نمی‌افتد. عدالت دل‌ها را زنده می‌کند و باید به نقطه‌ای برسیم که آحاد جامعه احساس امنیت درونی کنند و هیچکس احساس نکند که کرامت او مخدوش شده و همچنین هیچکس احساس نکند که عنصر درجه دو یا چندم است.

احمدی‌نژاد با بیان این‌که " وی با تاکید بر این‌که " باید برای اجرای عدالت اولویت‌بندی شود" تصریح کرد: کسی تردید ندارد که اگر در جامعه صاحبان قدرت به پای میز محاکمه کشیده شوند، پایین‌دستی‌ها جرات تخلف نخواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: باید دست به دست هم دهیم و در مقابل مفاسد، قانون‌شکنی‌ها و کسانی که می‌خواهند فرهنگ قانون‌شکنی را نهادینه کنند بایستیم و اگر خدایی ناکرده در جامعه‌ای صاحبان نفوذ از رسیدگی‌های قضایی و از اعمال عدالت مصون بمانند آن جامعه تضمینی برای دوام و بقا نخواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.