آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
3بازدید
۰

برای امضای تفاهمنامه اقتصادی

نخست‌وزیر بلغارستان این هفته به ایران می‌آید

نخست وزیر بلغارستان قرار است این هفته روزهای دوشنبه و سه‌شنبه برای امضای تفاهنامه اقتصادی در ایران باشد.

نخست وزیر بلغارستان قرار است این هفته روزهای دوشنبه و سه‌شنبه برای امضای تفاهنامه اقتصادی در ایران باشد.

به گزارش فارس به نقل از نوینیک، بوژیدار لوکارسکی وزیر اقتصاد بلغارستان گفه است نخست وزیر این کشور قرار است این هفته به ایران بیاید و دیدار وی برای روزهای 11 و 12 جولای (دوشنبه و سه‌شنبه) این هفته برنامه‌ریزی شده است.

به گفته لوکارسکی قرار است در این دیدار دو توافق‌نامه بین ایران و بلغارستان امضا شود یکی از این توافق مربوط به همکاری موسسات اقتصادی کوچک و متوسط و نیز سرمایه‌گذاری‌های تجاری است.

به گفته کوکارسکی این تفاهم‌نامه مقدمه‌ای را برای ایجاد همکاری منطقه‌ صنعتی شرکت ملی بلغارستان با سازمان پارک‌های صنعتی و صنایع کوچک ایران فراهم می‌کند. متن پیش‌نویس تفاهم‌نامه پیش از این توسط کابینه بلغارستان در ماه ژوئن به تصویب رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.