آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

این گوسفندان کاری کردند که گوگل نتوانست!

این گوسفندان به دوبین‌های 360 درجه مجهز هستند که بر پشت آنها بسته می‌شود و سپس در میان مراتع جزایر فارو رها می‌شوند تا از مناطق مختلف آن تصویربرداری شود. این منطقه به حدی دورافتاده است که گوگل استریت هنوز موفق به نقشه برداری از آن نشده‌ است. تعداد گوسفندان جزیره فارو دو برابر جمعیت انسان‌ها در این جزیره است.

به گزارش خبرآنلاین این پروژه توسط دوریتا دال اندراسن و گروهش این پروژه را پس از بازدید از جزایر فارو آغاز کردند. اندراسن با همکاری چوپانان محلی توانست دوربین‌هایی را بر پشت 5 گوسفند سوار کند. این گوسفند‌ها پوششی ویژه به تن می‌کنند که مجهز به سلول‌های خورشیدی است و انرژی مورد نیاز دوربین را تامین می‌کند.

این دوربین‌ها در هر دقیقه یک عکس از جزیره ثبت می‌کنند و آنها را توسط اسمارت‌فون‌هایی به اندراسن ارسال می‌کنند تا او عکسها را روی گوگل استریت بارگذاری کند تا با این کار گوگل را به تهیه نقشه از این جزیره تشویق کند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حميدرضا۱۳۹۵/۰۴/۲۹ ۱۳:۲۵

اينجا بود هم گوسفند رو ميدزديدن و هم دوربين رو . . . . !!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۹ ۱۳:۰۰

اگه طعمه گرگ شدن چی؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۹ ۱۲:۲۷

نمی دونم چه ارتباطی بین دور افتاده بودن محل و عدم موفقیت نقشه برداری موصوف هست.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.