آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
1بازدید
۱

افتتاح ۸۳۰ تخت بیمارستانی و ۲۹ اتاق عمل در البرز


۸۳۰تخت بیمارستانی، ۲۹ اتاق عمل، ۲۲ خانه بهداشت و تعدادی دیگر از طرح‌های حوزه سلامت امروز در استان البرز به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، امکانات موجود و زیرساخت‌های ارائه خدمت در حوزه سلامت با وجود اقدامات انجام شده در گذشته، ‌ بدلیل کمبود یا فقدان منابع مورد نیاز یا هر دلیل دیگر، ‌ تکافوی نیازهای رو به رشد جامعه در زمینه تامین خدمات بهداشتی درمانی را نکرده است؛ به طوری که امکانات قبلی نه تنها پاسخگوی نیازهای آینده مردم نبوده، بلکه فرسودگی ابنیه، فقدان ظرفیت در برابر حوادث غیرمترقبه، استاندارد نبودن تجهیزات و مسایلی از این قبیل در گذشته و حال کاستی‌های فراوانی را در مسیر خدمت رسانی به مردم قرار داده و کماکان با کمبود امکانات مراقبت بالینی (تخت بستری) در سطح کشور مواجه هستیم.

بنابر اذعان مسوولان وزارت بهداشت، این نوع از کاستی‌ها در خصوص استان البرز بطور اخص مصداق دارد؛ استانی که به عنوان جوان‌ترین استان با رشد و توسعه غیرمتوازن مواجه است؛ به طوریکه از یک طرف با پدیده مهاجرت جمعیت از سایر نقاط کشور و حاشیه نشینی و از سوی دیگر با فقدان امکانات و زیرساخت‌های اقتصادی و خدماتی و تسهیلات اجتماعی متناسب روبرو است.

این وضعیت در صورت عدم اتخاذ تمهیدات لازم می‌توانست به جای توسعه و ارتقای کیفیت زیرساخت‌های سلامت، کشور را با عدم امکان پاسخگویی به مراجعه بیش از پیش مردم و بروز بحران اجتماعی در این زمینه مواجه کند. بر اساس برنامه توسعه نظام ارائه خدمت در حوزه سلامت از سوی دولت یازدهم مقرر شده تا بیش از ۲۰ هزار تخت به ظرفیت درمان بستری افزوده شود و بنابر اعلام مسوولان وزارت بهداشت، تا کنون بیش از نیمی از این ظرفیت به بهره‌برداری رسیده و در سال ۹۵ بقیه موارد نیز به بهره برداری خواهند رسید.

در این راستا، در استان البرز تعداد ۷۰۰ تخت بیمارستانی، دو دانشکده دندانپزشکی و داروسازی، ۲۹ اتاق عمل ۱۳۰ تخت مراقبت ویژه (CCU,ICU)، پنج مرکز جامع سلامت، ۲۲ خانه بهداشت، ۹ پایگاه اورژانس و یک مرکز جامع فوریت‌های پزشکی (EOC) بطور کامل ساخته و امروز با حضور وزیر بهداشت و تعدادی از مدیران ارشد حوزه سلامت افتتاح خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۰۳ ۰۸:۲۸

خدا را شکر یه خبر خوب دیدیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.