آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
1بازدید

ییلدریم: قانون اساسی جدید ترکیه در حال تدوین است

قانون اساسی جدید ترکیه همچنان در حال تدوین است و کار برای تنظیم پیش نویس آن آغاز شده است.

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه صباح، بن علی ییلدیریم نخست وزیر ترکیه در سخنانی تاکید کرد: ما (رهبران 3 حزب) توافق کرده‌ایم که تغییرات جزئی در قانون اساسی فعلی صورت گیرد و روند تهیه پیش نویس برای ارائه یک قانون اساسی جدید آغاز شده است.

وی این اظهارات را پس از نشست شورای وزیران بیان کرده است.

روز دوشنبه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه با کمال قلیچ داراوغلو رهبر حزب جمهوریخواه و دولت باغچه لی رهبر جنبش ملی گرا دیدار و گفتگو کرده است. ییلدیریم نخست وزیر ترکیه و رهبر حزب عدالت و توسعه نیز در این نشست حضور داشته است.

صلاح الدین دمیرتاش رهبر حزب مخالف دموکرات خلق، مستثنی شدن این حزب برای شرکت در این نشست را محکوم کرده است.

ترکیه 15 جولای با کودتای نظامی نافرجام روبرو شده است. به دنبال کودتای نافرجام در ترکیه مقامات این کشور فتح الله گولن معارض سرسخت رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را به دست داشتن در کوتا متهم کردند.

پس از وقوع کودتای نافرجام، مقام‌های دولت آنکارا بیش از 60 هزار سرباز، پلیس، قاضی، معلم و کارکنان دولتی دیگر را از کار برکنار، بازداشت یا تحت بازجویی قرار دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.