آخرین خبرادعای تازه ترامپ در مورد حمله به ایران
2بازدید
۰

70 درصد از ظرفیت صنعت لوله و پروفیل کشور خالی است

دبیر سندیکای تولید کنندگان لوله و پروفیل فولادی و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران از خالی بودن 70 درصدی ظرفیت واحدهای صنعت لوله و پروفیل فولادی در کشور خبر داد.

دبیر سندیکای تولید کنندگان لوله و پروفیل فولادی و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران از خالی بودن 70 درصدی ظرفیت واحدهای صنعت لوله و پروفیل فولادی در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، امیرحسین کاوه در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: در حال حاضر ظرفیت اسمی سالانه 120 کارخانه عضو سندیکای تولید کنندگان لوله و پروفیل فولادی کشور 18.5 میلیون تن است.وی اظهار داشت : متاسفانه 70 درصد این ظرفیت به دلیل رکود حاکم بر اقتصاد کشور و نبود مواد اولیه مورد نیاز خالی و از گردونه تولید خارج شده است.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران از وجود 200 واحد تولید لوله و پروفیل فولادی در کشور خبرداد و گفت: از این تعداد 120 کارخانه عضو سندیکا هستند که مواد اولیه مورد نیاز این واحدها ورق‌های فولادی است.

وی افزود : میزان مصرف واحدهای عضو سندیکای تولید کنندگان لوله و پروفیل کشور به ورق‌های فولادی 2 میلیمتری در سال جاری دو میلیون تن است.

جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز گفت: این وزارتخانه در تأمین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولید لوله و پروفیل هیچ گونه مشکلی ندارد مشروط به اینکه سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل آمار میزان تولید پنج سال گذشته تمامی واحدهای تحت پوشش خود را بصورت جداگانه، شفاف و دقیق در اختیار این وزارتخانه قرار دهد.

وی افزود: تمامی سندیکاها و اتحادیه‌ها بجزء سندیکای لوله و پروفیل آمارهای مربوطه خود را به طور مرتب به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه می‌دهند.

جعفر سرقینی تصریح کرد: این سندیکا هیچ وقت آمار تولید خود را به صورت شفاف و دقیق به وزارتخانه ارائه نمی‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه حمایت از تولید داخلی اولویت اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت است، گفت: در حال حاضر مجموع ظرفیت اسمی فولاد کشور 25 میلیون تن است.

معاون وزیر صنعت با اعلام اینکه سال گذشته 17 میلیون تن فولاد در کشور تولید شد و این رقم امسال به مرز 19 تا 20 میلیون تن خواهد رسید، افزود: از این میزان تولید 50 درصد ورق‌های فولادی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه فولاد نقشی زیر بنایی در توسعه و صنعتی شدن کشورها دارد ، اظهار داشت: با افزایش تعرفه در بخش فولاد و کاهش واردات فولاد می‌توان حرکت چرخ صنعت کشور را شتاب بخشید.

سرقینی با بیان اینکه صنعت فولاد به عنوان یک صنعت مادردر توسعه اقتصادی و پویایی هر کشور نقش مؤثر ایفا می‌کند ، افزود : فولاد نقش کلیدی در چارچوب اقتصاد ملی به عنوان ستون فقرات و پایه تمامی فعالیت‌های صنعتی دارد.

وی اظهارداشت: صنعت فولاد به دلیل تأثیر زیادی که بر روی توسعه صنعتی کشوردارد صنعت مادر است و به همین دلیل مهمترین و استراتژیک ترین کالای صنعتی در جهان محسوب می‌شود به طوری که میزان تولید و مصرف این کالا نشان دهنده پیشرفت کشورهاست.

معاون وزیر صنعت یادآور شد : صنعت فولاد یکی از پایه‌های مهم توسعه و پیشرفت کشور است و مصرف سرانه فولاد به عنوان شاخص ارزیابی صنعتی بودن یک کشور محسوب می‌شود.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.