آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
3بازدید

فدراسیون اسکی: یاسین شمشکی پناهنده نشده است!

سرپرست دبیری فدراسیون اسکی می‌گوید یاسین شمشکی در آخرین تماسی که داشته اعلام کرده در تلاش است به ایران برگردد.

فدراسیون اسکی: یاسین شمشکی پناهنده نشده است!
در چند روز گذشته اخباری مبنی بر پناهنده شدن یاسین شمشکی از ملی‌پوشان اسکی در برخی سایت‌های خبری منتشر شد.

به گزارش تابناک ورزشی، بهرام ساوه شمشکی سرپرست دبیری فدراسیون اسکی در این باره گفت: در آخرین تماسی که با او داشتیم هماهنگی‌ها با سفارت ایران صورت گرفته تا او برگردد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شما شخصا با او صحبتی داشتید یا خیر عنوان کرد: من صحبتی نکرده‌ام اما او در فایل صوتی که فرستاده اعلام کرده مدارکش را گم کرده است و در واقع مدارک و وسایل او را دزدیده‌اند.

ساوه شمشکی در ادامه با اشاره به اینکه این ورزشکار با مجوز شورای برون مرزی به سوئد رفته، خاطرنشان کرد: مسابقات رول اسکی در سوئد برگزار می‌شد که این ورزشکار همراه با مربی‌اش با هزینه شخصی اعزام شدند و کارها نیز به صورت قانونی پیشرفته است. البته به دلایلی او نتوانست در مسابقات شرکت کند و زمانی که می‌خواست به ایران برگردد اعلام کرد مدارکش را دزدیده‌اند. به همین دلیل مربی او برگشته است.

سرپرست دبیری فدراسیون در پایان گفت: روز پنج‌شنبه با سفارت ایران هماهنگ شده و آنها گفته‌اند نهایت همکاری را انجام می‌دهند. باید مدارک موقت برای این ورزشکار فراهم شود و امیدوارم که اینطور باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.