آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
4بازدید
۰

اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای دارای جرایم معوقه

رئیس مرکز اجراییات پلیس راهورناجا از اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای دارای جرایم معوقه بیش از یک‌میلیون تومان خبر داد.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، سرهنگ کرمی‌اسد رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور ناجا گفت: بر اساس تبصره ماده 8 قانون راهنمایی‌و‌رانندگی ممنوعیت تردد برای خودروهایی که جرایم معوقه‌‌شان بیش از یک میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: ابلاغیه‌ای به تمامی استان‌ها و شهرستان‌ها در حوزه برون‌شهری و درون‌شهری به پلیس راه شده است و در همین راستا طرح تشدید برخورد با خودروهای جرایم یک میلیون تومان به بالا اجرایی شد.

سرهنگ کرمی‌اسد بیان کرد: از این پس پلیس از تردد تمامی وسایل نقلیه با خلافی بیش از یک میلیون تومان ممانعت به عمل می‌آورد و به محض مشاهده، این خودروها را به پارکینگ منتقل می‌کند.

رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور ناجا افزود: پس از انتقال خودرو به پارکینگ مالک باید نسبت به پرداخت کل خلافی خودرو اقدام کند و نهایتا وسیله نقلیه را ترخیص کند.

وی در ادامه بیان کرد: آخرین مهلت بخشودگی جرایم پایان آذر ماه است و در صورتی که در این مدت مالکان خودروها اقدام به پرداخت خلافی خودرو کنند جرایم دیرکرد بخشیده می‌شود اما چنانچه بعد از زمان مقرر خلافی خودرو را پرداخت کنند شامل این بخشودگی نخواهند شد و قانون مجددا به حالت قبل باز خواهد گشت.

سرهنگ کرمی‌اسد در پایان گفت: با تدابیر صورت گرفته به روز رسانی سایت راهور به جهت استعلام از میزان خلافی، به یک روز در میان کاهش پیدا کرده است ولی از طریق پیامک و دفاتر پلیس 10+ می‌توان به صورت لحظه‌ای از میزان خلافی مطلع شد همچنین آن دسته از کسانی که می‌خواهند از طریق پیامک از خلافی خودروی خود مطلع شوند کافی است شناسه ( VIN ) را به شماره 1101202020 پیامک کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.