آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
2بازدید

هوای کلانشهرها همچنان آلوده است

کارشناس هواشناسی گفت: طبق آخرین اطلاعات هواشناسی، امروز نیز همچنان تهران و دیگر کلانشهرها روز آلوده ای را در پیش خواهند داشت.
 
به گزارش میزان، معصومه احمدی اظهار داشت: پیش بینی می شود با عبور موج  بارشی از بخش های شمالی کشور ، به تدریج از میزان و غلظت آلاینده های جوی کاسته شود اما به لحاظ شرایط بارندگی، این بارندگی ها خفیف و پراکنده همراه با وزش باد شدید و شمال و شمال غرب خواهد بود .

وی اضافه کرد: انتظار می رود با افزایش سرعت وزش باد در کشور عراق و تشکیل توده ای از گرد و خاک و انتقال آن به غرب و جنوب غرب کشور آسمان این مناطق غبارآلود پیش بینی می شود که این شرایط برای پنجشنبه و جمعه نیز ادامه خواهد داشت .

احمدی با بیان اینکه از روز جمعه با ورود سامانه بارشی به قسمت شمالی کشور با آغاز بارندگی ها و کاهش محسوس دما مواجه خواهیم شد، گفت: این شرایط در قسمت های شمالی و شمال شرق کشور پیش بینی می شود .

کارشناس هواشناسی خاطرنشان کرد: طی 24 ساعت آینده آسمان تهران غبارآلود همراه با رشد ابر پیش بینی می شود و بیشینه دمای هوای تهران 20 درجه خواهد بود .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.