بیخبری رئیسهیاتمدیرهپرسپولیس از ماجرای فرودگاه امام
رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از ماجرای پیراهنهای این تیم در فرودگاه امام(ره) بیخبر است.
به گزارش تابناک ورزشی، طی روزهای گذشته ماجرای پیراهنهایی که در فرودگاه امام(ره) ضبط شده سر و صدای زیادی در مورد باشگاه پرسپولیس ایجاد کرده است اما هیچ یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس پاسخ مثبتی به این موضوع نمیدهند.
جعفر کاشانی در خصوص ماجرای پیراهنهای پرسپولیس که در فرودگاه ضبط شد، گفت: هیچ خبری در این مورد ندارم. دوستان دیگر و سایر مسئولان باشگاه در جریان ماجرا هستند و جلسه هیئت مدیره هم نبوده که بتوانیم این مباحث را مطرح کنیم تا خبر تازهای بدهم. در واقع خبر خاصی در خصوص پیراهنها ندارم ولی امیدوارم هر چه هست، زودتر حل شود.
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا با حضور وزیر جدید ورزش و جوانان، نگران ایجاد تغییرات در هئیت مدیره شده یا خیر، گفت: فعلاً که خبری در این مورد نیست و ما هم به کارمان ادامه میدهیم. مشکلی هم نداریم. بهتر است وقتی خبرهای بیشتری در این مورد شد، در خصوص آن صحبت کنیم نه امروز.تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.