آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
2بازدید

«کلاه قرمزی» رسما مهمان نوروزی تلویزیون شد

حضور مجموعه «کلاه قرمزی» در نوروز 96 روی آنتن شبکه دو سیما قطعی شد.

به گزارش خبرآنلاین مجموعه تلویزیونی «کلاه قرمزی» کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه دو ویژه سال 96 در جدول پخش برنامه‌های نوروزی این شبکه قرار گرفت.

عوامل سازنده برنامه «کلاه قرمزی» ساخت سری جدید این مجموعه را به زودی برای پخش نوروز 96 از شبکه دو سیما آغاز می‌کنند.

کلاه قرمزی از عروسک‌هایی است که با چند نسل از مخاطبان سیما همراه بوده است و همه ساله با اتفاقات تازه‌ای به تلویزیون می‌آید. این مجموعه سال گذشته به دلیل مسایل مالی شبکه دو سیما به تولید نرسید.

«کلاه قرمزی» به تهیه کنندگی حمید مدرس و کارگردانی و اجرای ایرج طهماسب نوروز امسال از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

دریا۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۱۲:۰۲

همه چی آرومه من چقدر خوشحالم!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۱۱:۴۷

اگه کلاه قرمزی برای مردم ایران آب نداره ولی برای تهیه کننده و کارگردان خارج نشین این مجموعه نون خیلی خیلی خوبی داره!

ایرانی00۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ۱۲:۰۱

شما دوست نداری، نگاه نکن، برو همون ستایش و کیمیا رو نگاه کن. در ضمن کارگردان خارج نشین این مجموعه با پول بیت المال که نرفته خارج، نون هنر و استعداد وافرش رو داره میخوره که کاملا هم حلالش باشه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.