آخرین خبرورود پهپادها به حریم هوایی ناتو؛ زنگ خطر تازه برای پدافند اروپا
4بازدید

درخواست منصوریان برای بازگشت شهباززاده

مدیرعاکل باشگاه استقلال درباره به خدمت گرفتن سجاد شهباززاده گفته با منصوریان در این رابطه صحبت کرده‌ام و او گفته اگر شهباززاده از باشگاه ترکیه‌ای رضایت بگیرد ما به او نیاز داریم.

 علیرضا منصوریان به سید رضا افتخاری مدیرعامل باشگاه استقلال اعلام کرده خواهان بازگشت سجاد شهباززاده به این تیم است.
به گزارش تابناک ورزشی، سجاد شهباززاده در آغاز فصل به لیگ ترکیه رفت اما به دلیل برخی مسائل چیزی جز سکونشینی نصیبش نشد. از این سو نیز، استقلال نیاز مبرمی به یک مهاجم گلزن دارد و همین مسئله باعث شده تا علیرض منصوریان خواهان جذب دوباره شهباززاده شود.
سیدرضا افتخاری مدیرعامل استقلال درباره به خدمت گرفتن شهباززاده گفته: «با منصوریان در این رابطه صحبت کرده‌ام و او گفته اگر شهباززاده از باشگاه ترکیه‌ای رضایت بگیرد ما به او نیاز داریم. در حال مذاکره هستند. با این حال اگر شهباززاده به استقلال بیاید چند هفته طول می‌کشد تا آماده بازی شود چون در باشگاه ترکیه‌ای‌اش دور از مسابقه بوده است. فعلا بازیکن دیگری هم مدنظرمان نیست. منصوریان گفته به اندازه کافی بازیکن دارد و هنوز به بعضی از آن‌ها فرصت بازی نرسیده است. اگر تیم حرفه‌ای بخواهد تا پایان فصل در کورس باقی بماند باید بازیکنان زیادی داشته باشد. چون مصدومیت ممکن است پیش بیاید. امسال چند مهره تیم مصدوم شده و اگر این اتفاق نمی افتاد رتبه ما در جدول بهتر می‌شد.»
درخواست منصوریان برای بازگشت شهباززاده 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.