آخرین خبرپشت پرده یک اتهام تاریخی؛اولین متهم مذاکره با آمریکا در اوایل انقلاب چه کسی بود؟
2بازدید
۱

انتشار اظهارات محرمانه منتسب به ظریف در مجلس

نماینده مردم مشهد در مجلس بخشی از صحبت‌های منتسب به وزیر امور خارجه در جلسه محرمانه کمیسیون امنیت ملی مجلس را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، طی هفته جاری محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه برای توضیح موضوعاتی حول محور برجام در جلسه کمیسیون امنیت حضور پیدا کرده بود و پس از آن جلسه حتی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی در مورد بیان جزئیات آن خودداری کرد.

این در حالیست که امروز در حاشیه جلسه علنی مجلس، جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد بخشی از اظهارات منتسب به ظریف در کمیسیون امنیت ملی را در برگه های چاپ شده در اختیار برخی از خبرنگاران قرار داد.

به گفته اعضای کمیسیون امنیت ملی، کریمی قدوسی در جلسه فوق الذکر اصلا حضور نداشته است.

به گزارش ایسنا، نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز علی رغم اصرار خبرنگاران پارلمانی برای موضع گیری درباره مطالب منتشر شده از سوی کریمی قدوسی خودداری کرد و گفت که پیش از این به عنوان سخنگوی کمیسیون گزارش جلسه را منعکس کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۱۳:۴۲

ام پی تی بد جوری سوخته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.