آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
4بازدید
۴

پاسخ قاسمی به اظهارات‌ضدایرانی وزیر‌خارجه‌ترکیه

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اظهارات وزیر خارجه ترکیه در مونیخ را غیرسازنده می‌دانیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اظهارات وزیر خارجه ترکیه در مونیخ را غیرسازنده می‌دانیم.

به گزارش تسنیم، بهرام قاسمی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان غیرسازنده وزیر امور خارجه ترکیه در کنفرانس امنیتی مونیخ، اظهار داشت: کسانی که در سودای خام بازگشت به امپراطوری هستند و به اقدامات مداخله گرایانه، غیرقانونی و غیرمشروع و حمایت از گروه‌های تروریستی دست زده و موجب خونریزی و افزایش تنش و بی ثباتی در منطقه می‌شوند، نمی‌توانند با فرافکنی از زیر بار مسئوولیت چنین اقداماتی شانه خالی کنند.

قاسمی افزود: آنها باید بدانند که بی ثباتی و ناامنی در منطقه مقصری جز آنها و برخی دیگر از کشورهای متوهم ندارد؛ و لذا نباید و نمی توانند با اتهام زدن به دیگران از گرداب خودساخته رهایی یابند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: سیاست منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران همواره مبتی بر حفظ ثبات و امنیت تمامی کشورها و همسایگان قرار داشته و دارد؛ نقش و سیاستی که مورد اذعان بسیاری از دولت‌ها و ملت‌های منصف در منطقه و جهان قرار گرفته و با استقبال آنان مواجه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۲/۰۳ ۰۷:۲۶

اقای قاسمی اگر رابطه با امریکا خوب شود همه این بازیهای کشورهای همسایه و این نوع صحبتها به یک باره تبدیل به چاکریم نوکریم ایران خواهد شد.

شروین۱۳۹۵/۱۲/۰۲ ۰۹:۴۴

دیروز اگر جواب حرفهای ضد ایرانی اردوغان را در عربستان و بحرین می دادید و نرمش نشان نمی دادید امروز وزیر خارجه ترکیه گستاخی نمی کرد.

majid۱۳۹۵/۱۲/۰۲ ۰۸:۴۱

چه عجب

محسن۱۳۹۵/۱۲/۰۲ ۰۱:۳۲

آماده حمله به سفارت ترکیه باشید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.