آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
1بازدید

تصادف مرگبار تریلر با خودرو سواری در جاده دماوند

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران، از وقوع حادثه تصادف مرگبار در جاده دماوند خبر داد و گفت: در این حادثه یک نفر کشته و ۴ مسافر دیگر مجروح شدند.

به گزارش مهر، سید جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره جزئیات این حادثه توضیح داد: ساعت ۴۱ دقیقه بامداد امروز، حادثه تصادف در جاده دماوند به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی اعلام و نیروهای ۲ ایستگاه به همراه تجهیزات کامل به محل اعزام شدند.

وی افزود :با حضور آتش نشانان در محل حادثه مشخص شد ، برخورد شدید یک تریلر با پژو ۴۰۵، منجر به محبوس شدن هر ۵ سرنشین پژو در اتاقک متلاشی، شد.از این رو  نیروهای آتش نشانی در اولین اقدام، با استفاده از تجهیزات هیدرولیک قطعات خودرو را برش داده و هر ۵ سرنشین پژو را خارج کردند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: با تحویل هر ۵ سرنشین به عوامل اورژانس متأسفانه فوت یکی از آن‌ها تأیید و ۴ نفر دیگر به دلیل مصدومیت به مراکز درمانی منتقل شدند.

ملکی افزود: با ایمن سازی محل حادثه، عملیات در ساعت ۰۱:۵۰ به پایان رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.