العبادی از تکمیل خندق میان کربلا و الانبار خبر داد
نخستوزیر عراق اعلام کرد که کار حفر خندق میان استان کربلا و الانبار برای حفظ امنیت زائران امام حسین (ع) به پایان رسیده است.
نخستوزیر عراق اعلام کرد که کار حفر خندق میان استان کربلا و الانبار برای حفظ امنیت زائران امام حسین (ع) به پایان رسیده است.
به گزارش فارس، «حیدر العبادی» نخستوزیر عراق که روز گذشته (دوشنبه) وارد استان کربلا شد، در یک نشست امنیتی با مقامات محلی و فرماندهان عملیات فرات، درباره اقدامات امنیتی برای حفظ امنیت زائران کربلا بحث و گفتوگو کرد.
دولت محلی کربلا در اسفند سال 93 از آغاز عملیات حفر خندق در مرز استان کربلا با الانبار برای جلوگیری از نفوذ تکفیریهای داعش به این استان خبر داد.
به گفتهی مقامات امنیتی کربلا این خندق از پل «المجره» تا «الجرف» کشیده خواهد شد و حد فاصل میان کربلا و استان الانبار خواهد بود. در اطراف این خندق نیز برجهای مراقبت و دوربین نصب خواهد شد.
تا کنون بارها تروریستها از سمت استان الانبار تلاش کردهاند به استان کربلا نفوذ کنند که با مقاومت نیروهای عراقی ناکام ماندهاند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.