آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
3بازدید

دفن ۵ شهید «الدراز» بدون حضور خانواده‌‌های آنها

برخی منابع آگاه گزارش دادند که نیروهای بحرینی پیکر ۵ شهید «الدراز» را بدون حضور خانواده‌های آنها دفن کردند.

برخی منابع آگاه گزارش دادند که نیروهای بحرینی پیکر ۵ شهید «الدراز» را بدون حضور خانواده‌های آنها دفن کردند.
 
به گزارش فارس، برخی منابع آگاه گزارش دادند که نیروهای بحرینی 3 تن از شهدای الدراز  را در قبرستان المحرق و دو تن دیگر را در قبرستان الماحوز دفن کرده‌اند.

روزنامه الوسط بحرین به نقل از این منابع نوشت که پیکرهای محمد عبدالکریم العکری، محمد علی ابراهیم احمد الساری (28 ساله‌) و محمد کاظم محسن علی ناصر (44 ساله) در قبرستان المحرق و پیکرهای محمد أحمد حسن محمد حمدان (22ساله) و أحمد جمیل أحمد محمد العصفور (34 ساله) نیز در قبرستان الماحوز دفن شدند.

در جریان یورش اخیر نیروهای امنیتی به منطقه الدراز و محل تحصن‌کنندگان در مقابل منزل آیت‌الله عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین، 5 نفر از فدائیان آیت‌الله به شهادت رسیدند.

دولت بحرین با وجود درخواست خانواده‌های شهدا برای تحویل گرفتن پیکرهای فرزندان شهیدشان، آنها را بدون حضور خانواده‌هایشان دفن کرده است.

روزنامه الوسط همچنین به نقل از برخی منابع پارلمانی نوشت که مانعی برای دیدار با آیت‌الله عیسی قاسم وجود ندارد.

به نوشته این روزنامه تعدادی از نمایندگان پارلمان بحرین در تلاش برای آرام‌سازی اوضاع به دنبال یورش نیروهای امنیتی به منطقه الدراز با «راشد بن عبدالله آل خلیفه» وزیر کشور دیدار کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.