آخرین خبرپاسخ قالیباف به ونس: چرا این حرف‌ها را به رئیست نمی‌گویی؟
1بازدید
۰

چاووش‌اوغلو: تسلیحات اهدایی واشنگتن به کردها خطری علیه بشریت است

وزیر امور خارجه ترکیه در واکنش به ارسال تسلیحات از سوی آمریکا به یگان‌های مدافع خلق کرد سوریه گفت: تسلیحاتی که به یک گروه تروریستی داده می‌شود، می‌تواند توسط این گروه نه تنها علیه ترکیه بلکه علیه بشریت مورد استفاده قرار گیرد.

وزیر امور خارجه ترکیه در واکنش به ارسال تسلیحات از سوی آمریکا به یگان‌های مدافع خلق کرد سوریه گفت: تسلیحاتی که به یک گروه تروریستی داده می‌شود، می‌تواند توسط این گروه نه تنها علیه ترکیه بلکه علیه بشریت مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری هابر ترک،‌ مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد: کشورهای اروپایی نیز این نگرانی را دارند. ما می‌دانیم که اکنون یگان‌های مدافع خلق تمام کسانی را که مخالف ایدئولوژی آنها هستند را می‌کشد. بازگشتن آمریکا از این اقدام برای حفظ تمامیت ارضی سوریه بسیار مهم است.

وی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای اسلوونی‌اش گفت: هر بار که با دوستان اروپایی و آمریکایی خود ملاقات می‌کنیم، اعلام می‌کنند که به دلیل گوش نکردن به حرف‌های ترکیه در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ پشیمان هستند. نمی‌خواهیم چند سال دیگر در این باره همین سخنان را بشنویم.

چاووش‌اوغلو اضافه کرد: ما می‌خواهیم براساس روند مذاکرات آستانه،‌ مناطق بدون درگیری را ایجاد کرده و بر دستیابی به راه حل سیاسی متمرکز شویم. اگر راه حل سیاسی برقرار نشود، ‌امکان توقف تروریسم وجود ندارد.

وی با اشاره به انفجار مهیب امروز در کابل گفت: در سفارتخانه‌ها همانند سفارتخانه‌های دیگر خسارت‌های ایجاد شده است. اما هیچ یک از پرسنل سفارت کشورمان زخمی نشدند، می‌خواهند بخشی از پرسنل کشورمان را از افغانستان خارج کنیم. به هنگام وقوع این حادثه سفیر کشورمان در ترکیه بود که هرچه سریع‌ به افغانستان باز می‌گردد. این حادثه بار دیگر به ما یادآور شد که مبارزه با تروریسم تا چه حد اهمیت دارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.