آخرین خبرپاسخ قالیباف به ونس: چرا این حرف‌ها را به رئیست نمی‌گویی؟
0بازدید
۰

العبادی: حشد شعبی و عشایر در عملیات تلعفر شرکت می‌کنند

نخست‌وزیر عراق اعلام کرد که حشد شعبی و عشایر در عملیات آزادی تلعفر شرکت خواهند کرد.

نخست‌وزیر عراق اعلام کرد که حشد شعبی و عشایر در عملیات آزادی تلعفر شرکت خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق در مراسم "پارلمان جوانان" گفت: ما خواهان طبقه سیاسی ملی هستیم که همانند فرماندهان ارتش در مسابقه دادنشان برای شکست داعش باشند. کشورهای جهان از عراق در جنگ علیه تروریسم شرکت کردند چراکه اراده واقعی عراق را برای مقابله با داعش دیدند.

وی افزود: ما می‌خواهیم روابطمان با کشورها متوازن باشند و منافعمان را تنها به یک کشور ندهیم. گروهی هستند که نمی‌خواهند کشور ما امنیت خود را بازیافته و از دست تروریست‌ها نجات یابد. این گروه نجات نخواهند یافت.

العبادی گفت: آن‌هایی که دنبال جنگ هستند و با جنگ به تجارت می‌پردازند نمی‌خواهند ما به پیروزی علیه داعش دست یابیم چراکه صلح مانع از این می‌شود که آن‌ها به تجارتشان ادامه بدهند.

وی گفت: ما طرحی را برای آزادی شهر تلعفر با مشارکت تمامی دستگاه‌های امنیتی و حشد شعبی و عشایر ایجاد کرده‌ایم. ما خواهان بازسازی تمامی استان‌ها هستیم چراکه همگی از تروریسم رنج برده‌اند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.