آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
2بازدید
۰

جواب منفیAFCبه زیاده خواهی حریف عربستانی پرسپولیس

تلاش الاهلی برای بازی با ۶ لژیونر مقابل پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا بی‌نتیجه ماند.

به گزارش تابناک ورزشی، فدراسیون فوتبال عربستان پیش از این برای اینکه بتواند نمایندگانش در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به جای 4 لژیونر با 6 لژیونر بازی کند، نامه‌ای را به کنفدراسیون فوتبال آسیا فرستاده بود.

به نظر می‌رسد لابی و تلاش سعودی‌ها در AFC جواب نداد زیرا روزنامه «الشرق الاوسط» عربستان خبر داد که ربروف، سرمربی الاهلی برای انتخاب 4 لژیونر خود در لیست آسیایی برای دیدار با پرسپولیس در حال تصمیم گیری کرد.

این روزنامه سعودی نام دو لژیونر قطعی در لیست آسیایی الاهلی را عمر السومه، مهاجم سوری و کلادیمیر ده‌سواز، مهاجم برزیلی اعلام کرد. 2 لژیونر دیگری که باید در مقابل پرسپولیس بازی کنند از میان ویتگا(هافبک)، محمد عبدالشافی(مدافع) و آبوبانا(مدافع) و لژیونر ششمی که الاهلی تاکنون رسما اعلام نکرده، انتخاب می‌شود.

روزنامه عکاظ دیگر روزنامه سعودی نیز مدعی شد که آبوبانا، مدافع جدید نیجریه‌ای الاهلی با تصمیم ربروف، سرمربی تیم در لیست آسیایی قرار نمی‌گیرد و مقابل پرسپولیس بازی نمی‌کند. با این خبر از دو روزنامه معتبر عربستانی مشخص شد که الاهلی نتوانسته رضایت AFC را برای بازی مقابل پرسپولیس با 6 لژیونر را جلب کند در نتیجه به دنبال گزینش در میان لژیونرهایش است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.