درآمد ۲۰۰ میلیارد تومانی دولت از شماره‌گذاری خودرو

براساس جدیدترین گزارش بانک مرکزی درآمد دولت از مالیات بر شماره‌گذاری خودرو در دو ماهه نخست امسال بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است.
کد خبر: ۷۲۰۱۸۴
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵ 10 August 2017
|
3252 بازدید
براساس جدیدترین گزارش بانک مرکزی درآمد دولت از مالیات بر شماره‌گذاری خودرو در دو ماهه نخست امسال بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است.

به گزارش ایسنا، این درآمد در حالی است که پیش‌بینی مصوب دو ماهه از این ناحیه در بودجه معادل ۱۹۰ میلیارد تومان بوده است.

همچنین درآمد دولت از مالیات بر نقل و انتقال خودرو در دو ماهه نخست امسال برابر با ۷۰ میلیارد تومان بوده است. البته درآمد دولت از این ناحیه کمتر از پیش‌بینی ۱۰۰ میلیارد تومانی مصوب در بودجه بوده است.

همچنین درآمد دولت از مالیات بر واردات خودرو در دو ماهه نخست امسال نیز بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان بوده است. درآمد محقق شده دولت از این ناحیه حدودا یک دهم پیش‌بینی ۵۰۰ میلیارد تومانی مصوب در بودجه بوده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟