حاشیه
درگیری شدیددوستاره استقلالی و شکستن شیشههای هتل!
حاتمی در ادامه این زدوخورد شدید و کتک کاری در حالت عصبانیت غیرقابل کنترل شیشه های رستوران هتل را می شکند و باعث می شود تا حراست هتل وارد ماجرا شود و هر دو نفر را تهدید به اخراج از هتل کند.
در حالی که تیمهای پیکان و تراکتورسازی در هتل المپیک حضور دارند تا برای دیدار با ذوب آهن و استقلال آماده شوند در رستوران هتل المپیک درگیری شدیدی بین حاتمی و امیر حسین صادقی رخ داد.
به گزارش تابناک ورزشی، ماجرا از این قرار بود که حاتمی و صادقی در جریان بازی دوستانه پیش فصل با یکدیگر درگیری پیدا می کنند و امروز محمد ابراهیمی در رستوران هتل قصد داشت این دو نفر را آشتی بدهد اما این دو نفر با یکدگیر ابتدا به صورت لفظی و سپس به صورت فیزیکی به درگیری می پردازند و بجای آشتی کنان، به شدت همدیگر را می زنند.
حاتمی در ادامه در حالت عصبانیت غیرقابل کنترل شیشه های رستوران هتل را می شکند و باعث می شود تا حراست هتل وارد ماجرا شود و هر دو نفر را تهدید به اخراج از هتل کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
پول مفت
جو سازی نکنید لطفا .چه ربطی به استقلال داره ؟؟؟،،
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.