آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
4بازدید

شكايت پرسپوليس از انصاري‌فرد و هدايتي

كاشاني دوست ندارد جوابي به اين مسئله بدهد. به همين دليل از طريق واحد حقوقي باشگاه پرسپولس شكايتي تنظيم كرده و فردا به مراجع قضايي تحويل خواهيم داد. همراه اين شكايت فيلم صحبت‌هاي انصاري فرد و هدايتي نيز در اين برنامه به دادگاه تحويل داده خواهد شد تا اعاده حيثيت شود.

باشگاه پرسپوليس در پي اظهارات عباس انصاري‌فرد و حسين هدايتي از اين دو شكايت مي‌كند.

به گزارش فارس، با تهيه فيلم برنامه ورزش از نگاه دو كه جمعه شب پخش شد و بازبيني چند باره اين فيلم از سوي مسئولان باشگاه پرسپوليس، اين باشگاه قصد دارد از طريق بخش حقوقي خود از عباس انصاري‌فرد و حسين هدايتي به مراجع قضايي شكايت كند.

يكي از مسئولان باشگاه پرسپوليس كه تمايل نداشت نامش فاش شود ضمن تائيد اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: كاشاني دوست ندارد جوابي به اين مسئله بدهد. به همين دليل از طريق واحد حقوقي باشگاه پرسپولس شكايتي تنظيم كرده و فردا به مراجع قضايي تحويل خواهيم داد. همراه اين شكايت فيلم صحبت‌هاي انصاري فرد و هدايتي نيز در اين برنامه به دادگاه تحويل داده خواهد شد تا اعاده حيثيت شود.

گفتني است انصاري فرد در اين برنامه كاشاني را به خط دادن براي شعار دادن عليه او متهم كرده بود. هدايتي نيز با انتقاد شديد از كاشاني عليه سرپرست باشگاه پرسپوليس صحبت‌هايي را مطرح كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.