آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

دودیدارتیم ملی باپانامادراتریش وباونزوئلادرهلند

تیم ملی به برنامه آماده سازی خود برای جام جهانی 2018 روسیه با انجام دو دیدار تدارکاتی مقابل دو تیم از آمریکای مرکزی و جنوبی در ماه نوامبر (آبانماه) در روزهای فیفا ادامه خواهد داد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم ملی به برنامه آماده سازی خود برای جام جهانی 2018 روسیه با انجام دو دیدار تدارکاتی مقابل دو تیم از آمریکای مرکزی و جنوبی در ماه نوامبر (آبانماه) در روزهای فیفا ادامه خواهد داد.

اولین مسابقه تدارکاتی مقابل پاناما در تاریخ 18 آبان (9 نوامبر) در استادیوم اشتروم گراتس اتریش برگزار می گردد و پس از آن تیم ملی در تاریخ 22 آبان ( 13 نوامبر) در استادیوم گلردم شهر آرنهم هلند رودر روی تیم ملی ونزوئلا قرار می گیرد. اردوی تمرینی تیم ملی از 10 آبان آغاز و تا 14 آبان در تهران ادامه می یابد. سپس بازیکنان دعوت شده به تیم ملی توسط کارلوس کی روش از 15 تا 19 آبان در اتریش به آماده سازی خود ادامه داده و بعد از آن اردوی خود از تاریخ 19 تا 23 آبان در هلند ادامه می دهند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.