الجزایر با دیدار دوستانه با ایران مخالفت کرد
فدراسیون فوتبال الجزایر با درخواست فدراسیون فوتبال ایران برای برگزاری بازی دوستانه به صورت رسمی مخالفت کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، فدراسیون فوتبال ایران برای برگزاری یک مسابقه دوستانه بین تیمهای ایران و الجزایر با فدراسیون این کشور مکاتبه کرد که الجزایریها با درخواست ایران به صورت رسمی مخالفت کردند. در درخواست فدراسیون فوتبال ایران قید شده بود این مسابقه در ماه نوامبر برگزار شود اما فدراسیون فوتبال الجزایر با این درخواست مخالفت کرد.
فدراسیون فوتبال ایران حتی حاضر شد هزینههای سفر الجزایریها به کشور اتریش را پرداخت کند تا تیم ملی الجزایر در اتریش به مصاف ایران برود اما فدراسیون فوتبال الجزایر با این درخواست مخالفت کرد و قرار است تیم ملی فوتبال این کشور به جای برگزاری بازی با ایران در دیداری دوستانه به مصاف آفریقای جنوبی برود.
تیم ملی فوتبال ایران روز 18 آبان ماه در اتریش در دیداری دوستانه به مصاف پاناما خواهد رفت و قرار است بعد از رایزنیهای صورت گرفته و در صورت نهایی شدن موضوع شاگردان کیروش در دیداری دوستانه به مصاف ونزوئلا بروند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.