رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: همه گوشتهای وارداتی از کشورهای دیگر با اصول شرعی ذبح، و سلامت آنها بارها بررسی میشود.
به گزارش میزان، محمد حسین عزیزی گفت: گوشتهای وارداتی از کشورهایی نظیر ارمنستان، قرقیزستان و استرالیا تحت شرایط خاص و کنترل شده وارد کشور میشوند و در طی بررسیهای متعدد سلامت آنها تائید و وارد بازار مصرف میشود.
وی افزود: تاکنون مشکل جدی در خصوص آلودگی وعدم سلامت گوشتهای وارداتی وجود نداشته است براین اساس نظارتهای بهداشتی به طور دقیق انجام شده و ذبح دام توسط هیئت ایرانی در کشورهای صادر کننده گوشت به صورت شرعی انجام میشود.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: انتقال گوشتهای صادراتی از کشورهای همسایه، توسط خودروهای مجهز به سردخانه و از کشورهایی نظیر استرالیا توسط کشتی به کشور صورت میگیرد. این در حالی است که به علت طولانی بودن مسافت انتقال گوشتها به کشور، برای چندمین بار سلامت گوشتها بررسی و مورد آمایش قرار می گیرد.
وی عنوان کرد: بنا بر دستورالعملهای موجود، امعاء و احشاء دامهای ذبح شده در کشورهای صادر کننده به هیچ عنوان وارد کشورنمی شود چرا که این محصولات به دمای خاصی برای نگهداری نیاز داشته و قابلیت حمل آن وجود ندارد.
عزیزی در پایان اذعان داشت: سیاه زخم، تب کریمه کنگو و انواع انگلها از جمله بیماریهای قابل انتقال از دام است که به منظور جلوگیری از انتقال این بیماریها به انسان، گوشتهای وارداتی و ذبح کشتارگاهها چندین بار مورد آزمایش قرار میگیرند. در این بین انگلها تنها بیماریهایی هستند که با وجود بررسی ها، قابل انتقال به انسان هستند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.