آخرین خبرپاسخ قالیباف به ونس: چرا این حرف‌ها را به رئیست نمی‌گویی؟
4بازدید
۲۰

پس از مرکبات، ورود انار مصری به ایران آغاز شد!

این گزارش می‌افزاید: انارهای وارداتی در میدان مرکزی میوه‌ و تره‌بار اهواز به خریداران و فروشندگان عرضه میوه در استان توزیع می‌شود. این انارها که با مارک تجاری «النیل» و نماد فراعنه مصر در کارتن‌های آبی‌رنگ در استان خوزستان توزیع شده، مورد استقبال خریداران و مردم این استان واقع نشده است.

در روزهای گذشته، شهرهای مرکزی و جنوبی استان خوزستان، شاهد عرضه انارهای وارداتی کشور مصر بوده‌اند.

به گزارش خبرنگار «تابناک» از خوزستان، انارهای صادراتی مصر در اندازه‌های متوسط و در بسته‌بندی‌های نسبتا شیک، آغاز شده است.

این گزارش می‌افزاید: انارهای وارداتی در میدان مرکزی میوه‌ و تره‌بار اهواز به خریداران و فروشندگان عرضه میوه در استان توزیع می‌شود. این انارها که با مارک تجاری «النیل» و نماد فراعنه مصر در کارتن‌های آبی‌رنگ در استان خوزستان توزیع شده، مورد استقبال خریداران و مردم این استان واقع نشده است.

گزارش خبرنگار ما حاکی است، در حالی که بازار میوه و تره‌بار خوزستان از مرکبات مصری، گلابی چینی و سیر چینی انباشته شده، انار مصری نیز به این گروه میوه‌‌های وارداتی افزوده شده است.

خبرنگار ما می‌افزاید: کیفیت این انارها حتی از انار درجه سه ایران نیز پایین‌تر بوده و این در حالی است که انار درجه دو ایران در بازار خوزستان، هر کیلو 2500 تومان عرضه می‌شود.

در این باره، خریداران عراقی میوه از استان خوزستان با تعجب از واردات میوه‌های بی‌کیفیت خارجی به بازار میوه ایران، با شگفتی یاد می‌کنند و می‌گویند، مردم استان بصره و استان میسان عراق، بیشتر تمایل به مصرف میوه و تره‌بار ایران دارند. این در حالی است که سیب‌های فرانسوی نیز در تابستان امسال به وفور در بازار میوه استان خوزستان دیده می‌شد.

پس از واردات انار نامرغوب و غیربهداشتی افغانستان در سال گذشته، مصر، دومین کشوری است که انار خود را به بازار یکی از بزرگترین تولید‌کنندگان انار در جهان عرضه می‌کند.

در همین حال، یکی از صادرکنندگان انار ایران به خبرنگار ما گفت: انار ایران که به لحاظ کیفیت و مرغوبیت و همچنین خواص پزشکی و صنعتی، ممتازترین انار جهان شناخته می‌شود، هم‌اکنون بیشتر متوجه صادرات به کشورهای ثروتمند حوزه خلیج فارس، برخی کشورهای اروپایی، ژاپن و برخی کشورهای آسیای جنوب شرقی است.

خبرنگار ما می‌افزاید: واردات بی‌رویه میوه به ایران، در حالی بار دیگر شتاب گرفته است که امسال شاهد مرغوبیت هر چه بیشتر مرکبات ایرانی بوده‌ایم و کیفیت سیب ایران نیز به میزان بالایی افزایش یافته است.

این گزارش اضافه می‌کند، ورود موزهای نامرغوبی که روی آنها لکه‌های ریز و درشت سیاه دیده می‌شود و در سر آنها لهیدگی است، به بهای بالا در استان خوزستان روی به افزایش نهاده و این در حالی است که کمی آنسوتر در امیرنشین کویت، مأموران گمرک کویت از ورود این گونه موزها به کشورشان جلوگیری کرده و آنها را به دریا می‌ریزند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۹:۵۷

نمیدونم دلیل گرانی انار چیه....قیمت انار توی ساوه که مرکز تولید انار ایران هست از تهران بیشتر هست.....حالا هم که انار مصری وارد شده....دیگه چه شود

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۶:۵۰

به قول آیت الله جوادی آملی: کسی که با وجود منابع آب و خاک در کشور میوه وارد می کند، بی عرضه است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۵:۴۳

اقایون ساعت خواب
انار مصری بیشتر از یک ماهه تو میادین میوه و تره باره !

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۴:۴۷

ما میکاریم تا عرب بخورد
عرب از چین میخرد تا مابخوریم
عجب مملکت شیر توشیری داریم
اینهمه از واردات بنجل و اشغال مینویسند و میگویند و داد میزنند یک مسعول صدایش در نمی اید
چرا؟چون واردکننده خودش مسعول یک سازمان یا ارگان یا وزارت است وگرنه.....

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۴:۰۶

آفرین به مهرورزی و عدالت. اقتصاد خودش درست می شه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۳:۵۴

سلام نمیدانم باغ مرکبات خودم را به ویلاسازان تهرانی بفروشم و به تهران برای زندگی بیایم یا باز یکسال دیگر غصه بخورم و افسردگی و...ساری

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۳:۵۱

بنويسيد انار مصري بخوانيد انار اسرائيلي

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۳:۵۰

من که از خوردن میوه های لک زده وترک خورده وطنم لذت می برم اما مردم انتظار دارند که ورود ماشین از خارج تسهیل گردد زیراکه با امنیت مردم سروکار دارد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۳:۲۸

ایکاش اتحادی بین مردم برقرار میشد و از خریدن این میوه ها خود داری میکردند. مگرانار ساوه تمام شده یا انار میمند فارس یا انار شیراز که رو به انار مصری آورده ایم؟ من بشخصه هیچ میوه خارجی بجز موز و آناناس را خریداری نمیکنم و خرید این دو نیز باین دلیل است که تولید داخلی ندارد. واقعا جای تاسف است. پروژه های این مملکت حتی پروژه های نفتی بخاطر بی پولی در حال تعطیلیست و آقایان مجبورند اوراق مشارکت بفروشند ولی سرمایه ها و پول مردم برای واردات میوه خرج میشود . میوه ای که صدی نود از مردم استطاعت خرید آنرا ندارند. نمیشود گفت که مسوولین خبر ندارند و نمیدانند چرا که آقایان آنقدر حواسشان جمع است که حتی تصویر یک آگهی را که با منویات نظام سنخیت ندارند را از قلم نینداخته بالفور اقدام میکنند ولی برای سوختن سرمایه های ملی همگی سکوت اختیار کرده اند. بنظر بنده خسارت حاصل از واردات بی رویه میوه و مرکبات کمتر از قاچاق مواد مخدر بداخل کشور نیست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۳:۲۰

مبارکهههههههههههههههههههههههههههه

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۲:۱۷

بابا این قدر ایراد نگیرید والله بدانید که تجارت جهانی یعنی اینکه ما اونقدر کیفیت محصول را بالا ببریم وقیمت تمام شده را پایین که قابل رقابت باشیم
اگه بخواهیم این شعارهای جلو گیری از واردات را بدهیم هم تولید کننده ضرر میکنه و هم مصرف کننده
البته دولت هم باید توجه بیشتری بکنه که جنس های با کیفیت وارد کنه
انصافا این موزوارداتی از اون موقعی که مابچه بودیم کیلویی 700 تا 1000 تومان بوده والان هم همینه
اگه دست کشاورز های مابود وتولید داخل با یه حساب سر انگشتی 25000 تومان میشد!!!!!!
ولی الان حدود سیب زمینی شاید هم کمتر

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۲:۰۶

قربانت گردم!
به نظر می رسد اخبار، خیلی دیر به شما می رسد. انار مصری مدتها است که در بازار میوه ایران یافت می شود و به خُـوردِ مردمِ (البته نه چندان متعلق به قشر متوسط و ضعیف) می دهند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۱:۵۲

فقط اسراییل و آمریکا بدن مصر خوبه

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۱:۴۰

به طور کلی به دلیل پایین بودن سرانه ملی و عدم توانایی مالی اغلب شهروندان ایرانی استقبال از کالاهای بی کیفیت و ارزان وارداتی از جمله انواع کالاهای درجه 3 چینی در کشور به خصوص طی سالهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است.بهتر است در آینده منتظر ورودهر کالای دیگر با این شرایط باشیم چراکه این تقاضای بازار به همان دلیل فوق الاشاره میباشد که انگیزه تولید کننده و واردکننده را جهت تولید و واردات این قبیل کالاها ایجاد میکند.به هر حال مهمترین کار جهت رفع اساسی این مشکل همانگونه که اشاره گردید افزایش توان خرید مردم میباشد.-با تشکر کارشناس بازرگانی

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۱:۳۸

ننگ بر کسانی که توان های کشاورزی ایم کشو را سخیف می شمارند و با پول این مردم بی نوا اقدام به ورود محصولات کشاورزی می کنند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۱:۳۴

بابا این عراقیا پدر ما مردم خوزستان را دراوردن
اصلا نمیذارن بار تو میدون پیاده بشه
درجا کل بار کامیونها را میخرن میفرستن عراق
دیگه تو میوه فروشی ها یا میوه خوب نیست یا یک و نیم تا دوبرابر قیمت معمول فروخته میشه

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۱:۳۳

"پس از مرکبات، ورود انار مصری به ایران آغاز شد!" آیا , فکر نمیکنید کسانیکه مجوز ورود اینگونه اجناس را میدهند دزدان چراغ به دستی هستند که دارند تیشه به ریشه نظام میزنند , نه آ سه چهار تا دانشجوی انقلابی!!؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۱:۲۳

چیز جدیدی نیست !
من یک ماه پیش توی اهواز از همین انارهای مصری خریدم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۱:۰۴

خدا رو شکر به لطف آقایون ما که امسال به خاطر صادرات یه انار درست درمون نخوردیم لا اقل اینطوری یه دلی از عزا با انارای وارد شده در میاریم

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۵ ۱۱:۰۳

بابا من توی رادیو شنیدم ما بزرگترین تولید کنند انار در دنیا هستیم که

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.