آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
2بازدید
۰

نفت برای درخشان مثل خانه بدون سندودکور شد!

حمید درخشان سرمربی تیم بحران زده و بدون صاحب نفت تهران در نشست خبری بعد از دیدار تیمش مقابل پدیده با اعلام نارضایتی از وضعیت کنونی این تیم، نقش خود در شکست های پیاپی این باشگاه را فراموش کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، درخشان تصریح کرد: حالا فکر کنید همین فردا صبح جهانیان رفت خب چه می‌شود؟ آیا کسی است که بیاید این تیم را بخرد؟ اگر قرار است اصل 44 قانون اساسی رعایت شود باید به خصوصی‌سازی کمک کرد. من مرده و شما زنده مطمئن باشید تا دو، سه سال آینده کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام می‌کند که همه تیم‌ها باید خصوصی باشند.

درخشان در مورد وضعیت قرارداد بازیکنان این تیم و اینکه چقدر به آنها پرداخت شده؟ تصریح کرد: فکر می‌کنم حدود 20 درصد به بازیکنان نفت پول داده شده است. بقیه آن را هم دست نگه داشتند تا وضعیت مالکیت نفت مشخص شود. شما وقتی یک خانه می‌خرید اما سند به نام تان نشده آیا برای آن دکور می‌زنید و آن را رنگ‌آمیزی می‌کنید؟ 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.