آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
20بازدید

نامه احمدی نژاد به رهبر انقلاب منتشر شد

کانال اطلاع رسانی محمود احمدی نژاد نامه وی به رهبر انقلاب در تاریخ 22 آبان ماه رامنتشر کرد.

نامه احمدی نژاد به رهبر انقلاب منتشر شد

کانال اطلاع رسانی محمود احمدی نژاد نامه وی به رهبر انقلاب در تاریخ 22 آبان ماه رامنتشر کرد.

متن کامل این نامه به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت آیت الله خامنه ای «مد ظله العالی»
رهبری معظم انقلاب اسلامی

با سلام و تحیت و آرزوی دوام سلامتی حضرتعالی
جنابعالی بیش از همه استحضار دارید که اینجانب و دوستانم با همه وجود علاقه‌مند و معتقد به مبانی و آرمانهای انقلاب عظیم اسلامی و نظام برآمده از مجاهدت‌های پر افتخار ملت بزرگ ایران بوده و خواهیم بود. تمام عمر ما در خدمت حرکت انقلابی مردم و اعتلای کشور و جمهوری اسلامی و خدمت پاک و بی منت به مردم عزیز گذشته است.
گرچه همواره تلاش کرده‌ایم آنچه به خیر و صلاح کشور، انقلاب، مردم و رهبری بوده است بیان نموده و در حد توان عمل نماییم و بارها و به صورت حضوری و یا مکتوب شرایط کشور، مردم، نظام و مشکلات و خطرات پیش رو را در حد مقدور به عرض جنابعالی رسانده ام. اما مردم با مراجعات متعدد و مکرر از سراسر ایران و با این باور که اینجانب به حضرتعالی دسترسی دارم، به اصرار و به طور موکد می‌خواهند که سخن آنان و وضع کشور را به استحضار حضرتعالی برسانم. می‌گویند ما انقلاب و کشور و نظاممان را دوست داریم و برای آن بالاترین فداکاری‌ها را انجام داده‌ایم و مایل هستیم که وضع اصلاح شود و ایران بهترین نقطه جهان برای زندگی و بالندگی باشد. آنان همواره آرزوی خود برای سربلندی و آبادانی ایران عزیز را یادآور می‌شوند.
در همین راستا به عرض می‌رسانم که امروز شرایط کشور بسیار خطیر و طراحی‌های دشمنان برای ضربه زدن به کیان ملت، بسیار پیچیده و عزم آنان برای خدشه به استقلال و عظمت کشور، بسیار جدی و توطئه های آنان یکی پس از دیگری در حال اجرا است. از مجموع گفتار و رفتار آنان چنین استنباط می‌شود که به تحقق اهداف پلید خود دل‌بسته و امیدوار شده اند.
به دلیل غفلت مسئولین و اثرگذاری برنامه های دشمنان، بحران‌های رکود بی‌سابقه اقتصادی، نقدینگی، بانکی، بیکاری، فقر و فاصله طبقاتی و تولید به وضعیت حادی رسیده و هر لحظه ممکن است کشور و مردم را با شرایط غیر قابل پیش‌بینی و مدیریت مواجه سازد.
فشار سنگین و بی سابقه اقتصادی، تبلیغی و عاطفی در کنار فشارهای سیاسی، روحی و روانی، بسیاری از مردم و خانواده‌ها را در معرض آسیب‌های جدی و در هم شکستگی قرار داده و فضای آینده را در ذهن عموم مردم به خصوص جوانان عزیز تیره ساخته است.
علیرغم سعی وافر و مستمر حضرتعالی برای امیدبخشی به عموم مردم، متاسفانه، شرایط جاری کشور، امید به تحقق آینده بهتر را، از رهگذر ساز و کارهای موجود، به حداقل رسانده است.
اعتماد عمومی به صداقت و توانایی برخی مدیران ارشد و دستگاه‌های گوناگون برای مدیریت بحران و عبور دادن کشور از این شرایط، مدتهاست از خطوط قرمز عبور کرده و به صفر نزدیک شده است و رسانه ملی نیز که مسئولیت بسیار خطیری در این رابطه بر عهده دارد، خود از وضعیت مشابهی رنج می برد.
سر‌در‌گمی مسئولین و نیز عدم ارائه راهبرد و برنامه روشن برای عبور از این وضعیت و شکست طرح‌های قبلی آنان در این مساله، شرایط را سخت تر کرده است.
مردم در مراجعه به دستگاههای مختلف نوعاً با درب بسته مواجه می شوند و کمتر مدیر و دستگاهی، خود را مسئول پاسخگویی و حمایت از مردم می شمارد. اغلب وقتی مسئولی سخن می گوید به دایره سوالات و اشکالات و نا‌امیدی از کارآمدی می افزاید.
مقامات قوه مجریه با امید و اعتناء بیش از اندازه به نتایج توافق موسوم به برجام و یا تمرکز بیش از حد بر آن تقریباً سایر امور کشور را رها کرده‌اند. بازی با آمار و ارائه اطلاعات غیر واقعی از وضع کشور نیز مانند پاشیدن نمک بر زخم های عمیق مردم شده است. علیرغم اینکه فروش نفت افزایش یافته و درآمد و بودجه دولت طی سالهای اخیر بیش از سه برابر شده است اما وضعیت عمومی مردم و کشور به طور آشکار عقب گرد داشته است. اطلاعات و آمار واقعی نشان از حرکت به سوی بن‌بست در بخش‌های گوناگون دارد.
به عنوان مثال جمع قابل توجهی به نمایندگی از صدها هزار نفر از مردمی که از ناحیه مدیریت بانک مرکزی و عملکرد موسسات مالی و اعتباری دارای مجوز از مراکز رسمی کشور دچار مشکلات فراوان و کمرشکن شده و به ستوه آمده اند، مدت‌ها به مراکز دولتی و بانک مرکزی مراجعه می کنند لیکن پاسخ روشنی دریافت نمی کنند و طرد می شوند. پس از آن و مایوس از مقامات دولتی، برای تظلم، بیش از سی روز در مقابل دستگاه قضایی تحصن می کنند لیکن حتی یکی از مقامات ارشد قضایی نیز حاضر به شنیدن سخنان آنان و آرامش دهی و دادن قول پیگیری نمی شود و دست آخر با برخورد تند ضابطین قضایی متفرق می شوند.

همین مردم ،مایوس از عدالت قضایی، در مقابل مجلس که نمایندگان، آن را خانه ملت می نامند، به تظلم می روند اما با همان رفتار قبلی بلکه تندتر، از سوی ضابطین مواجه می شوند. حتی یک نفر از مقامات مجلس نیز حاضر به گفتگو و شنیدن سخنان آنان نمی شود.

یا اینکه کارگرانی که با تحمل سختی و فقر، ماهها از دریافت همان حداقل حقوق ماهانه نیز محروم بوده و از پیگیری‌های مستمر از مسئولان مایوس شده و صدا به اعتراض بلند کرده‌اند، مورد ضرب و شتم و دستگیری و بازداشت قرار می گیرند.
سخن، صرفاً از نا‌مطلوب بودن این رفتارها نیست، بلکه سخن اصلی این است که در نظام جمهوری اسلامی که متعلق به مردم بوده و مردم ولی‌نعمت مقامات هستند، آیا رفتاری بدتر از این هم قابل تصور است؟
مقامات قضایی که خود باید ضامن آزادی مردم و امنیت و عدالت باشند، در افکار عمومی به هر دلیل متهم هستند و مواضع و تکذیب های پی در پی آنان نه تنها کمکی به بهبود شرایط نکرده بلکه وضع را بدتر کرده است.
اصرار غیر عادی و غیر موجه و غیر قانونی بر مواضع شخصی و سیاسی و دخالت دادن آن مواضع در امر قضا و بهره‌برداری از قدرت قضایی در مناسبات سیاسی، شخصی و خانوادگی، فرصت رسیدگی و اصلاح وضع دستگاه قضایی و مراقبت از خطا و ظلم و تلاش برای حل مسائل اصلی کشور و احقاق حقوق مردم را از آن مقامات سلب کرده است.
وجود حدود 17 میلیون پرونده که به معنای درگیر بودن اکثریت قاطع خانواده های ایرانی در دعواهای قضایی است، آیینۀ تمام نما و شفافی از وضع کشور و عملکرد دستگاه‌های گوناگون و به تنهایی دلیل و نشانه روشنی از وضع نابسامان و کار‌نا‌بلدی مقامات قضایی و اشکالات اساسی در آن دستگاه است. نارضایتی عمومی از وضع کشور و دستگاه قضایی بی سابقه و فریاد قاطبه مردم از بی‌عدالتی و روابط نادرست به آسمان است.
مدیریت و بسیاری از نمایندگان مجلس که به لطف قانون عادی مصوب مجلس درباره انتخابات، آشکارا نماینده اقلیت مردم و باز با مصوبه خودشان و بر خلاف قانون اساسی، مصون از هر رسیدگی قضایی در شکایات مردم از آنها شده‌اند، حتی در صورت داشتن شجاعت و صلاحیت و اراده لازم، از پشتوانه مردمی برای دفاع از حقوق انان برخوردار نیستند. اغلب صداهایی که از مجلس به گوش می رسد نه تنها موجب دلگرمی مردم نیست بلکه بر دامنه نگاه منفی به ساختارهای نظام می‌افزاید.
عزیز گرامی؛
قشر های مختلف مردم به شدت نگران وضع کشور و آینده انقلاب و جمهوری اسلامی و خود و فرزندانشان هستند.
شایسته نیست که با تشریح وضع کارمندان، معلمان و فرهنگیان، هنرمندان، کارگران روزمزد و ساختمانی، کسبه و کشاورزان و یا انبوه جوانان تحصیل‌کرده و جویای کار و رانندگان و کوله‌بران و دیگر اقشار مردم، خاطر حضرتعالی و مردم بیش از این مکدر گردد.
بسیاری از مردم هر روز در مراجعات خود و در تماس‌های گوناگون از سراسر کشور و در اجتماعات مختلف از این امور شکایت می کنند و درخواست دارند که حرف و خواست آنان به مقامات بالا و به ویژه حضرتعالی برسد. خداوند شاهد است که بنده در حد توان و امکان در این مسیر تلاش کرده و می‌کنم.
امروز متاسفانه عده ای اقلیت محض ، به هر ترتیب ممکن ، خود را حق مطلق، مالک و صاحب انحصاری کشور و انقلاب و ارباب مردم و دارای حق قطعی حاکمیت دانسته و توده های مردم را رعیت می پندارند و اصرار دارند که اراده، فهم و نظر آنان ولو علیه نظر عمومی و منافع ملی به هر شکل ممکن و حتی با اعمال زور و فشار به اجرا در آید.
به بهانه های مختلف و با برخوردهای خشن، راه بر هر نوع نقد و اعتراض و آزادی بیان بسته شده و گروهی اندک و چند خانواده مشخص تلاش دارند تا قدرت و مناصب اصلی برآمده از انقلابِ ملت را به طور انحصاری در خدمت خود و تثبیت حاکمیت جناح‌ها و باندهای ثروت و قدرت به کار گیرند.
دوام این وضعیت دشمنان را به برآورده شدن آرزوی تاریخی خود برای تسلط بر ملت ایران، نفی استقلال کشور، تضعیف و به تسلیم واداشتن مردم، تخریب و تضییع دستاوردهای عظیم انقلاب، اخذ امتیازات بزرگ و دربند کردن مجدد ایران برای سال‌های طولانی، امیدوار نموده و به اجرای توطئه های طراحی شده مصمم‌تر و جری‌ کرده است.
گرچه اطمینان دارم که ملت بزرگ و تاریخ ساز ایران با عنایات الهی و با وحدت، ایستادگی، عزت، اقتدار و پیروزی قاطع از این شرایط عبور خواهد کرد و مانند همیشه امید دشمنان را به یاس تبدیل خواهد نمود، لیکن انجام وظیفه انقلابی و اصلاح وضع بخش‌های گوناگون و همراهی کردن با اراده و خواست مردم، این راه را کوتاه‌تر و هزینه ها را کمتر خواهد کرد.
اینجانب بنا به خواست مردم و بر اساس مسئولیت شرعی، ملی، انسانی و انقلابی وظیفه دارم یک بار دیگر شرایط کشور را از نگاه و زبان آنان به عرض برسانم.
از خداوند منان عزت و سرافرازی ملت بزرگ ایران و حضرتعالی و عبور عزتمندانه از عقبه‌های پیش رو را تحت عنایات خاصه حضرت ولی عصر(عج) مسئلت دارم.

محمود احمدی نژاد
۹۶/۸/۲۲

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

عع۱۳۹۶/۱۱/۰۵ ۱۲:۳۸

کاش ازطریق رسانه ملی توضیح میداد که چرابانفت 140دلاری اوضاع بهترنشدکه میفرمایدفروش نفت بهترشده .والله چی بگم فقط ادم ناامیدمیشه همیشه امیدواربودیم آینده اوضاع بهترمیشه ولی ...

دوستار شما۱۳۹۶/۰۹/۳۰ ۱۷:۲۷

امیدوارم احمدی نژاد رادرکنار رهبرببینیم وهردو اینبزرگوارن امید تبقه سوم قشر کمدرامد جامعه هستند

شهر وندی از شهریار۱۳۹۶/۰۹/۲۹ ۱۰:۵۱

در دولت شما باغم را تصرف و هنوز بعد از 8سال خسارت ندادند

سکینه از شهریار۱۳۹۶/۰۹/۲۹ ۱۰:۴۸

داستان 8ساله مرا بشتوید و عمق بی عدالتی را ببینید امیدوارم اجازه دهند کتابم و داستان هشت ساله من با شهردلری و شوری شهریار منتشر شود تا عمق فاجعه و پایمالی حقوق شهر وندی مشخص شوذ که مردم را یه جنون می کشا نند.

محبی۱۳۹۶/۰۹/۲۹ ۱۰:۴۳

شوری شهریار جلنم را به لبم رسانده از بس سنگ انذازی می کند اخمدی نژاد راست میگه

شهریار۱۳۹۶/۰۹/۲۹ ۱۰:۲۸

احمدی نژاد در دوران شما و بعد روحانی باغم را شهرداری تصرف کرده و هنوز بعد از 8سال خسارت نمی دن،مملکت خر تو خری

ياسر دائي۱۳۹۶/۰۹/۲۷ ۱۴:۲۸

دوستان گلم سلام،هر رييس جمهوري به اندازه توانايي و تجربه و درايتي که خداوند به ايشان داده به خوبي خودش استفاده نموده و هزاران افکار عمومي هستند که طبل موافق و مخالف رو ميزنند.بنده به نوبه خودم دولت قبلي رو بيشتر قبول دارم

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۵ ۲۳:۰۳

سلام دوستان یادتان هست احمدی نژاد گفت بیائید مناظره کنیم و نوبخت گفت ما وارد چنین چالشی نمیشویم بی خود از شخصی خاص طرفداری نکنیم باید نظرات آن رابشنویم ازاینکه از شخص غایب انتقاد کنیم درست نیست روزگار همه چیز راروشن میکند

میثم حکمتی۱۳۹۶/۰۹/۲۴ ۰۲:۱۱

عجب

امیر۱۳۹۶/۰۹/۱۴ ۱۳:۰۳

همین که کسی وجود داشت که دولت را از شما با آن وضع تحویل بگیرد، خودش جای تعجب و شگفتی بسیار دارد....
باقی دلواپسی های شما پیشکش مدیریت 8 ساله خودتان....

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۴ ۰۵:۱۰

تعجب ازبرخی نظردهندگان غیرمنصف

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۳ ۱۹:۳۰

نامه رو درست نوشته

صابر۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۲۱:۰۲

آقای احمدی نژاد دوره مدیریت شما رو هم دیدیم...

فریبرز۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۲۰:۴۰

دمت گرم

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۱۸:۲۳

آمار غیر قابل انتشار جالبه!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۱۳:۲۰

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۱۰:۵۵

دروود بر محمودخان

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۱۰:۵۳

تحویل بگیرند

علی۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۱۰:۴۳

احمدی نژاد بزرگترین خدمت رو به تمام سیاسیون کرد و به همه فهموند ملت ایران مثل امرسان جا دار و مطمئن هستند!

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۱۰:۴۲

آفرین آقای احمدی نژاد شما حرف دل مردم ایران را زده اید.

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۰۱:۲۰

تا دیر نشده برگرد و به نصیحتهای رهبر گوش بده

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۰۰:۰۴

احمدی نژاد زیاد تقصیر ندارد

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۲۱:۵۵

به خدا دلم به حال این ملت احساسی و کم حافظه میسوزه
من هیچ ادعایی ندارم ولی بعضی چیزها اظهر من الشمس است فقط یه نیمچه حافظه میخواد و یه مثقال انصاف

خان محمدعلی آقا۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۷:۵۲

با این شرایطی که مردم دارن فقط احمدی نژاده که باید به دادشون برسه

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۴ ۰۲:۱۲

احمدی نژاد بیایه کار را خراب تر می کند هیچ تردید نداشته باشید.

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۵:۳۶

این غیر قابل انکاره که در دوران روحانی تورم خیلی شده

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۵:۳۱

این ملت فقط میخوان پول یامفت بگیرن و خیلی هم با فهم!!! و با کلاس!! 50 سال بنزین 10 یا 100 تومنی بخرن و به خیابان و جاده و کوه و دشت و طبیعت گند بزنن و بعدش بروند دلار 100 یا 1000 تومنی رو 50 سال بگیرن و خارج را هم به گند بکشن

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۵ ۱۴:۲۷

فرهنگ و ادب جنابعالی از توهین شما به ملت کاملا مشهوده.
آفرین به پدر بزرگوارت!

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۲:۰۶

من فهمیدم که توی ایران رئیس جمهور نباید شد چون مردم عجیبی داریم تا وقتی هستی بهت احترام می گذارند الکی هی دنبال ماشینت می‌دوند نامه میدن و خلاصه دور دوم بهت رای میدن ولی بعد از ریاست جمهوری کلا بهت پشت میکنن پشت سرت حرف می زنن بی انصافی میکنن و کلا حالا باید آقای روحانی هم بره که حرف ها در بیاد

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۶:۴۹

مردم عجیب نیستند .مسیولان عجیبند .مگر مردم فراد راممنوع التصویر و حبس خانگی کرده اند ؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۱:۴۹

من نه اين دولت رو قبول دارم نه دولت اين آقارو. ولي يادش رفته دلار از 1000 تومن چجوري رسيد به 3800. بنزين از 100 تومن رو کي رسوند به 400 تومن. آقاي احمدي نژاد چرا نميخواي قبول کني تاريخت گذشته. هيچکس دلش براي اين ملت نسوخته و نميسوزه. هيچکس. ديگه حتي خودمون هم به خودمون رحم نمي کنيم. خاک قاطي گندم مي کنيم. از ضايعات بتون و آجر بتون براي بيمارستان مي سازيم و ....

مهدی۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۰۹:۵۴

خسته نباشی امیدرنج دیدگان ماقدرشناس نیستیم ماروببخش دستت رومی بوسم برای اینکه مراصاحب خانه کردی وبیمه کارگران ساختمانی روبرایمان سروسامان دادی خیلی هادرحق شماجفاکردندآنهامرفعین بی دردندشمانماینده انسانهایی هستیدکه کف کفششان دیگربرجستگی نداره

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۵ ۱۴:۳۱

دمت گرم بامعرفت

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۰۸:۰۶

یعنی خیلی گشتم تادراین نامه حتی یک عبارت راست بیابم فقط وریا.

نریمان۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۲۳:۲۳

مردم عزیز دیگه کار از کار گذشته چه عمو احمد باشه چه عمو حسن چه ...دوران خوب زندگیمون که همان دوران جوانی باشد به باد رفت

امین بدیعی۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۲۲:۱۰

احمدی نژاد تاوان قدرناشناسی ملت و عدم انتخاب بزرگ مرد تاریخ ایران مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال 84 است !

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۵ ۱۴:۳۲

ان شاء الله شما بزودی با آیت الله هاشمی محشور بشید.

شهاب۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۲۰:۱۲

احمدی نژاد پایند باد تورم و بیکاری زنده باد.

روح اله نجد عطائی۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۲۰:۰۴

کاربر گرامی؛

با سلام
نظر شما در خبر شماره " 751026" با عنوان:

" نامه احمدی نژاد به رهبر انقلاب منتشر شد "

غیر قابل انتشار است.
با سلام مجدد بسیار متاسفم از اینکه مطلب چندان تندی هم ننوشتم و با رعایت احترام کامل هم نظر دادم معلوم میشود که با سایت فرمایشی شما هم نمیتوان مطالب منطقی را انتشار داد و امیدم اگر یک زره به شما باقی مانده بود به یاس تبدیل شد

مصطفی۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۹:۳۳

دکتر جون مدرکتو ازکجا اوردی...

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۵ ۱۴:۳۴

ایشون سالهاست استاد تمام دانشگاه معتبر علم و صنعت است
و مثل خاتمی ، دکترای افتخاری نداره.

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۶:۴۷

احمدی نژاد از کسانی است که به مدرکش نمی توانید ایراد بگیرید .مدرکش را در چاپخانه صادر نکردهاند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۷:۲۰

لطفا یک گروه بی طرف از طرف دفتر مقام معظم رهبری عملکرد دولت روحانی را با دولت احمدی نژاد با توجه به شرایط بررسی کند و برای مردم گزارش نماید.نباید خدمات احمدی نژاد نادیده گرفته شود.

عبدی۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۵:۱۱

در زمان صدارت ایشان نفت خام هر بشکه 140 دلار فروخته شده . آیا پول آن برای
رفاه مردم خرج شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

علي۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۴:۱۸

تابي جان حرف هاي آقاي احمدي نژاد كاملا درسته ولي اين دسته گل خودش و تمام مديريت هاي بعد از انقلابه من پيشنهاد ميدم از مردم در خصوص قواي سه گانه دستگاه قضايي ، مجلس و دولت در سايت تابناك نظرخواهي كنين و ميزان رضايت مردم را به راي بگذاريد فكر ميكنم مردم از عملكرد اين سه قوه به شدت ناراضي خواهند بود

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۶:۴۶

درود گل گفتی

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۳:۰۳

اقای احمدی نژاد بهتر است از گذشته بنی صدر و ایت الله منتظری و آیت الله طاهری اصفهانی در سیاه نمایی نطام مقدس اسلامی درس عبرت بگیرد ایشان نه قیم ملت است نه زبان ملت بلکه یک فریب خورده بیچاره است و دنبال بدست اوردن مجدد قدرت اگر خوب بودی اگر بد همان 8 سال برای ملت کافیست ما را زخیر تو امید نیست شر مرسان

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۵ ۱۴:۳۵

شما هم از طرف ملت حرف نزن.

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۰۲:۲۴

احمدی نژاد

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۶:۴۵

تو یکی در مورد شادروان آیتالله منتظری حرف نزن.اصلا میدانی چه عارف وارسته و بزرگی بود.روانش شاد.

حق۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۲:۵۹

چرا فرار رو به جلو؟
بیا جواب هشت سالت را بده
عمده مشکلات نتیجه ندانم کاری شماست .. موسسات اعتباری در چه زمانی ایجاد شدند ؟
قطعنامه ها در چه زمانی صادر و تحریمها تشدید شد ؟
صدها میلیارد پول نفت در دولت شما چه شد؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۲:۴۲

نامه ایشان نامه بسیار خوبی است برای انتشار در رسانه های معاند جهت ترسیم تصویر سیاه از شرایط کشور جمهوری اسلامی ایران، البته وجود مشکلات در کشور قابل انکار نیست، اما اتفاقا بخش عمده ای از این مشکلات ناشی از دوران 8 ساله مدیریت ایشان بر کشور است که پیامدهای سوء آن همچنان ادامه دارد و ایشان اولین کی است که باید پاسخگوی آن همه خسارات مادی و معنوی باشد که دانسته یا نادانسته به کشور و ملت وارد کرد. به نظر آسیب هایی که به طور غیر مستقیم بر باورهای دینی و معنوی مردم خصوصا نسل جوان وارد شد عمیق تر و غیر قابل جبران است!

یونس۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۰:۴۵

هیک آدم زرننننننگ

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۰۶:۰۵

خدا ازت نخواهد گذشت

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۰۴:۱۸

وضع فعلی مردم دست رنج احمدی نژاده .

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۰۱:۵۴

آقای احمدی نژاد چه کسی سبب و مسبب اینهمه نابسامانی است !؟
چه کسی گفت تحریم کاغذ پاره است !؟

چه کسی مسبب بالارفتن قیمت دلار و سقوط ارزش ریال است!؟

حسن۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۰۰:۰۹

همین مونده که محمود دم از مشکلات مردم بزنه. این همون بود که دور سرش توی سازمان ملل یه هاله نور بود و تورم رو به چهل درصد رسوند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۰۹ ۲۱:۱۲

فقط عوام فریبی تخصص ایشان است، واگرنه استارت بدبختی اقتصادی از زمان همین آقاست.

روح اله نجد عطائی۱۳۹۶/۰۹/۰۹ ۲۰:۰۷

با سلام به خوانندگان محترم این متن
ما بعنوان یک ایرانی از نسل انقلاب بخش اعظمی از نقطه نظرات جناب آقای احمدی نژاد را تایید و بر توجه مقام معظم رهبری ، برای برون رفت از این بحران ، بعنوان یک خطر جدی ،تاکید داریم و حتی برای ارائه راه کارهای کارشناسی دیدگاههای خود را هم میتوانیم اگر شنونده مسئولی باشد ارائه مینمائیم ولی چون تاکنون هر نظری دادیم گوش شنوائی نبود لذا خیلی امیدوار به دریافت پاسخ از سوی مسئولین محترم مملکتی نیستیم
اما جناب دکتر احمدی نژاد علیرغم حمایتهای جانانی که از سوی رهبری معظم انقلاب میشد نه تنها نتوانست مشکلاتی که مطرح میفرمایند در زمان مسئولیت خود حل نمایند ، متاسفانه ریشه این مشکلات بیشتر از زمان مدیریت ایشان شکل گرفته و مردم مظلوم کشورمان را دچار سختی های فراوان در داخل و خارج کشور نموده است و این مدیر رطب خورده امروز برای خروج از بحران روحی خود و اطرافیانش دست و پا گم کرده چنین نظرات تدافعی را ارائه مینمایند

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۰۹ ۰۸:۲۰

اینایی که گفتی اکثرشو خودت بنیان گذاشتی

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۰۹ ۰۷:۴۷

خدا احمدی نژاد را حفظ کند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.