آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
4بازدید
۰

علاقه‌مندی قطر به سرمایه‌گذاری در صنعت نفت عراق

وزارت نفت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: شرکت قطر پترولیوم به سرمایه گذاری در بخش انرژی عراق علاقه نشان داده است.

وزارت نفت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: شرکت قطر پترولیوم به سرمایه گذاری در بخش انرژی عراق علاقه نشان داده است.

به گزارش مهر به نقل از رویترز؛ وزارت نفت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: شرکت قطر پترولیوم به سرمایه گذاری در بخش انرژی عراق علاقه نشان داده است.

در این بیانیه آمده است که قطر پترولیوم برای مشارکت در طرح‌های گاز طبیعی، استخراج، پالایش و زیرساخت‌های پتروشیمی اظهار تمایل کرده است.

عراق از شرکت‌های خارجی برای شرکت در مناقصه‌هایی به منظور اکتشاف و توسعه ذخایر نفت و گاز این کشور در بلوک‌های جدید این کشور دعوت کرده است.

این عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به دنبال افزایش ظرفیت تولید خود است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.